- 30,133
- 22,089
- 113
Kanka ben normalde fortıft operatoruym depo ısı dıye gırdım elınden kolı düşmüyor akşama kadar öle ömür mu geçerSen iflah olmazsın deneme süresini bitirseydin zaten kovulacaktin
Kanka ben normalde fortıft operatoruym depo ısı dıye gırdım elınden kolı düşmüyor akşama kadar öle ömür mu geçerSen iflah olmazsın deneme süresini bitirseydin zaten kovulacaktin
Benim 1.91 kanka iş görürmü@YELTAY boy kac
Topukluyla 2.10 uffBenim 1.91 kanka iş görürmü
Konuşmadın mi en başta la hamallık yapmam diyeKanka ben normalde fortıft operatoruym depo ısı dıye gırdım elınden kolı düşmüyor akşama kadar öle ömür mu geçer
Bakım dedım kolaydır belki bıze göre degelKonuşmadın mi en başta la hamallık yapmam diye
Varşova paktinda bu kuralı görmemişmi gözlüklü terim görmezse elin polonyolasi affetmezBöle demıs
İhtiyacın yok zaten boşver forum sigortani yatırıyor zaten. Rollerden de yovmiye çıkarsa tamamdır işteBakım dedım kolaydır belki bıze göre degel
Sana guvendıl 80 k koyunca hemen borcu odedınİhtican yok zaten boşver forum sigortani yatırıyor zaten. Rollerden de yovmiye çıkarsa tamamdır işte
Ben kendime güvenmiyorum sen nasıl bana güvendinSana guvendıl 80 k koyunca hemen borcu odedın
Napcaktı metinim borcu ödemeyip bi anlatsanaSana guvendıl 80 k koyunca hemen borcu odedın
Daha çok borclancaktıNapcaktı metinim borcu ödemeyip bi anlatsana![]()
Bizim gbi sürüncektı sonra iyiki ödedi gaddar kerimNapcaktı metinim borcu ödemeyip bi anlatsana![]()
Metin abimize verip 2 orana bastiracakti tertemizNapcaktı metinim borcu ödemeyip bi anlatsana![]()
Hocam arabistandan cukkaladın zaten yalvarırım yeter mezara mı götüreceksinKardeşim şuan işimizi çözecek para en az 1.5k Euro
La orda kedı çark bişeyler vardı onan baksana@egehandro sahabet 60 spin eklemıs dun yatırımı olana 1200 yap 1200 cek belkı ceketsın
2 4 mac gelir11.50 oran inancım tam ya haaakEkli dosyayı görüntüle 780525
Ha şöyle puhaga11.50 oran inancım tam ya haaakEkli dosyayı görüntüle 780525