- 15,209
- 11,581
- 113
OkMiami kazanir
OkMiami kazanir
Batınca aynennnRulet slot 5k yi cop ettim ne güzel cavs ust alacaktım bu kez harbiden mallık yaptim
108 sayi cavs a basacaktim yemin ederim nasil bole bi hata yaptım bilmiyorum vallaBatınca aynennn
Gelmis55 lira alpi TD yapara salladık 19 orandan puhah 1055 veriyor
Ne yapiyon erhan
@TheMachine okO maca yorum yok ama houston kazanir
OkO maca yorum yok ama houston kazanir
3 gün foruma girmicem hocam 3 arti bıraktım kafayı yedim mal gibi cavs ust dedim gittim 5k cop ettim slota girip 10k para olacakken sıfırladım kendimiNe yapiyon erhan
Ilk defa mi kaybediyon olur boyle seyler biseyler falan izle takma3 gün foruma girmicem hocam 3 arti bıraktım kafayı yedim mal gibi cavs ust dedim gittim 5k cop ettim slota girip 10k para olacakken sıfırladım kendimi
Ondan değil hocam ben eskiden kafama koyduğum maci oynardım son zamanlarda çok laubali davranmaya başladımIlk defa mi kaybediyon olur boyle seyler biseyler falan izle takma
Bir max hayaliyle yasiyoz isteOndan değil hocam ben eskiden kafama koyduğum maci oynardım son zamanlarda çok laubali davranmaya başladım
30 dk gol olmadı avradını yedıklerımBir max hayaliyle yasiyoz istebosver gelsede sonu ayni hadi iyi geceler
Oda bseymi nba miami 7 dk 4 sayi atabildi bendede30 dk gol olmadı avradını yedıklerım
Saglik olsun la daha gelen var mi uyucam teselli ede ede bir hal olduk30 dk gol olmadı avradını yedıklerım
Uyu sen kankaSaglik olsun la daha gelen var mi uyucam teselli ede ede bir hal olduk
Fırıncıyı getirin banaSaglik olsun la daha gelen var mi uyucam teselli ede ede bir hal olduk
Lan buraya gelırmı şuan sence herkes parçalanmış puahhahFırıncıyı getirin bana