Uyanacak birazdanLan buraya gelırmı şuan sence herkes parçalanmış puahhah
Uyanacak birazdanLan buraya gelırmı şuan sence herkes parçalanmış puahhah
Sıla yolu gözlüyoruz resmen pıjajsjUyanacak birazdan
Bu hale düşürenler utansınSıla yolu gözlüyoruz resmen pıjajsj
Yav çoktan alıp ezdi o inceleme palavra. Daha önce yüklü çekimlerim oldu demişVeyselimin para odendimi ya 🤣🤣
Gel ulan buraya salihhhhhhhSaliiiiiiih
Haydaa yamyamlara yem olur oyleyseYav çoktan alıp ezdi o inceleme palavra. Daha önce yüklü çekimlerim oldu demiş
@Mrlbra nerdesinGel ulan buraya salihhhhhhh
Atamm gelme canını sevıyorsan ban yeAtam nolur gel cephe düşecek
Bu işin şaşmaz kuralı bu dost kazancın verdiği sevinçle millete söz verirsin sonra para gelince de ben ne yapıyorum der. Boşuna demiolar çok kızgınken, mutluyken ve üzgünken ne karar ver ne söz verHaydaa yamyamlara yem olur oyleyse
Son per kaybeder gibiOlur olmaz bilmem her ceyregi clev kazanir 6 orandi demin ya ah ahh
Dpgru valla dogru hocam tecrube heBu işin şaşmaz kuralı bu dost kazancın verdiği sevinçle millete söz verirsin sonra para gelince de ben ne yapıyorum der. Boşuna demiolar çok kızgınken, mutluyken ve üzgünken ne karar ver ne söz ver
KankammmmBu işin şaşmaz kuralı bu dost kazancın verdiği sevinçle millete söz verirsin sonra para gelince de ben ne yapıyorum der. Boşuna demiolar çok kızgınken, mutluyken ve üzgünken ne karar ver ne söz ver
Ege ne zaman gelir acaba konuya tek golden 18k kaçtı demek içinKankammmm
Brezilya 3 maç 8 gol bekliyorumEge ne zaman gelir acaba konuya tek golden 18k kaçtı demek için