- 37,511
- 28,451
- 113
@Northe bırazdan etıket atabılır mrlb dıye maç sıkıntılı
@Northe bırazdan etıket atabılır mrlb dıye maç sıkıntılı
Hesabı incelemeye almışlar demiş Veysel gene yanilmadik puhahaO veyselden iş çıkmaz millet boşuna mesai yapio orda
Ferdi icin bir yorum yap hocam be lutfenHesabı incelemeye almışlar demiş Veysel gene yanilmadik puhaha
Alım degilse bile ariftir hocam puauqhhqHesabı incelemeye almışlar demiş Veysel gene yanilmadik puhaha
An itibariyle Masak veyseli evden aldıHesabı incelemeye almışlar demiş Veysel gene yanilmadik puhaha
Yaptım dost şimdiFerdi icin bir yorum yap hocam be lutfen
Fatura mı 😅Bu ödemeyi iptal edemiyor muyuz 🧐
Kral koparmadigi adam kalmamis niye boyle olmus bu cocuk hayir valla inaniyorjm kotu biri de değilYaptım dost şimdi
Edersın yapıkredi vardı yapıyordum benBu ödemeyi iptal edemiyor muyuz 🧐
Her söylenene inanma reis Ferdi borcunu öder, geç öder ama öderKral koparmadigi adam kalmamis niye boyle olmus bu cocuk hayir valla inaniyorjm kotu biri de değil
Ya bende onu diyorum bana bile 160 vardi 250 atti adi cikti abi cocugun he.Her söylenene inanma reis Ferdi borcunu öder, geç öder ama öder
La yok ferdi kimseyi çarpmaz. Borç alır en fazla geç öder falan bunlar başkası ile karıştıriyorKral koparmadigi adam kalmamis niye boyle olmus bu cocuk hayir valla inaniyorjm kotu biri de değil
Krız online
Savunalim bari cocugu abi adi cikcak iyiceLa yok ferdi kimseyi çarpmaz. Borç alır en fazla geç öder falan bunlar başkası ile karıştıriyor