- 12,760
- 6,056
- 113
5 yatirip 75 nasil yapcan abi gerek yok onaSlot imkansız gibi bişey
5 yatirip 75 nasil yapcan abi gerek yok onaSlot imkansız gibi bişey
Kupon tutunca tömük sahilde buluşuyor muyuz@Northe 25 oran bul vbet deneyelim 2kyı 50k yapana 50k da vbet ekliyormuş
Slotları zaten kapalı üstüne bide dahada kısmışlardır bak mesela bunu piabella yapsa sporda maclara limit koyup keriz avlar5 yatirip 75 nasil yapcan abi gerek yok ona
Buluşuruz sen 25 oran ayarla ama düzgün yap oran olsun diye w değilKupon tutunca tömük sahilde buluşuyor muyuz
Hqhahq abi slot sans isi gerek yok 2 k at 10 oran kupon patlat gelirse yaparsin 50 zatenSlotları zaten kapalı üstüne bide dahada kısmışlardır bak mesela bunu piabella yapsa sporda maclara limit koyup keriz avlar
Sana sigara parası için söz veren kişiyi tahmin etmek zor değil reis tam 89.dakika seni yönetime bildirirsem ödülü alamadan gidersin 😅@DoktorX 78ni gorduk cok sukur kuruuuu
Süper o zaman zınk gelsinSlotta 5i 75 yapana sporda 2yi 50 yapana
Doktorun bugune kadar attgi burdayken her kponunu boyle takip ettimSana sigara parası için söz veren kişiyi tahmin etmek zor değil reis tam 89.dakika seni yönetime bildirirsem ödülü alamadan gidersin 😅
2 adımda da yapabilriz 10-12 oran bugün sonra yarına bi 8-10 oran dahaKupon tutunca tömük sahilde buluşuyor muyuz
Kral kota 2 kisi kaldi yarina forumdakiler birakmaz o kampanyayı2 adımda da yapabilriz 10-12 oran bugün sonra yarına bi 8-10 oran daha
Dalga geciyorum reisDoktorun bugune kadar attgi burdayken her kponunu boyle takip ettim
Olsun yinede tahmin dogru 🤣Dalga geciyorum reis
Yaniltmaaa bizi banglqdesss ciplak ayakla vuruyor adamlar topa1 1 hayirli olsun 1 1 disina cikamaz
Mesajı ağlayarak yazdık kardeşim ne övmesiCümleye oyle baslamis ki kazanmis sandik megerse kaybetmis kuponunu övuyomus
Senin kafana yattı mı yüksek oranlar korkuttu@Mrlbra 6 maç tam 25 oran bak kafana yatarsa
Bugünün işini yarına bırakma dost 25 oran hazır2 adımda da yapabilriz 10-12 oran bugün sonra yarına bi 8-10 oran daha