- 12,767
- 6,059
- 113
Kuruuuuuuu🤣Şu canlı bahsten para kazanmak o kadar kolay ki
Cidden şaşırır sınız. Çok çok kolay
Sadece formülü bilmiyorum işte. Bilen varsa yazabilir
Kuruuuuuuu🤣Şu canlı bahsten para kazanmak o kadar kolay ki
Şimdi tak tak 2 gol gelirseŞu canlı bahsten para kazanmak o kadar kolay ki
Nortenin attığı kupon kafana yattı mıBugünün işini yarına bırakma dost 25 oran hazır
Kirmizi oldu 1 0 ken 1 1 biter dedik burda yapma ege kardesim etme kardesimŞimdi tak tak 2 gol gelirse
İnşallah tutar yavKirmizi oldu 1 0 ken 1 1 biter dedik burda yapma ege kardesim etme kardesim
Yüksek oranlar şöyle kanka zaten maçın favorileri atabilen takımlar ama oynadıkları takımlarda atabilen takımlar tek taraflı bir maç geçmez diye düşündüm braga ve krasnodara ama şey yapabilirsin o 2 maçı 1.5 üst koyarsın ya da tamamen çıkarırsın kalanına oynarsın kupon tutarsa tek maça atar çevrimi tamamlarız gece ya da yarınaSenin kafana yattı mı yüksek oranlar korkuttu
Motive oldumYüksek oranlar şöyle kanka zaten maçın favorileri atabilen takımlar ama oynadıkları takımlarda atabilen takımlar tek taraflı bir maç geçmez diye düşündüm braga ve krasnodara ama şey yapabilirsin o 2 maçı 1.5 üst koyarsın ya da tamamen çıkarırsın kalanına oynarsın kupon tutarsa tek maça atar çevrimi tamamlarız gece ya da yarına
Maç 4-2 şuan beyler ilk yarı 1-0 bitmişken girin dedik size daha dakika 70 - 6 gol çıktı aga be paramız olsa katlamıştık aqDandenong maçı 2.5 üstü beyler maçın hakemi dayım
Olmuyor ki paramız bak bu isyan değil ak yemin ederim olma ihtimali yok paranın 100K kazansak 10-10 basıcaz en az gene aynı sonuçMaç 4-2 şuan beyler ilk yarı 1-0 bitmişken girin dedik size daha dakika 70 - 6 gol çıktı aga be paramız olsa katlamıştık aq
Emeğine sağlık dostum. görmemiştim paylaşımıMaç 4-2 şuan beyler ilk yarı 1-0 bitmişken girin dedik size daha dakika 70 - 6 gol çıktı aga be paramız olsa katlamıştık aq
Kanka yeter lan 🤣@DoktorX Geldi bu doktorum kurutma makinesi ayagina geldi
Geldi maç yok canlıda ne zaman sonuçlarır Allah bilir@DoktorX Geldi bu doktorum kurutma makinesi ayagina geldi
At adama 80₺ arıyor sussun 😅Kanka yeter lan 🤣
Benden çok heyecan yaptıKanka yeter lan 🤣
İstiyorsan yine bi maç çıkarayım bizim akrabalar hep hakem çözeriz gsdgsdEmeğine sağlık dostum. görmemiştim paylaşımı
Dkjsjsjsjsjsjsjsj emlakcııııııı sneiİstiyorsan yine bi maç çıkarayım bizim akrabalar hep hakem çözeriz gsdgsd
O iki maça 1.5 dedim gelirse bakarız kalana hafta sonu etkinlik biterse de 2ye 22 iyi paraYüksek oranlar şöyle kanka zaten maçın favorileri atabilen takımlar ama oynadıkları takımlarda atabilen takımlar tek taraflı bir maç geçmez diye düşündüm braga ve krasnodara ama şey yapabilirsin o 2 maçı 1.5 üst koyarsın ya da tamamen çıkarırsın kalanına oynarsın kupon tutarsa tek maça atar çevrimi tamamlarız gece ya da yarına