- 7,750
- 2,681
- 113
Sen benim rakibim değilsin Şampiyonlar ligini alınca konuşuruz evlat.en yakın rakibimizin durumunu anlatıyorum ki diğer rakiplerimizin rezilliği anlaşılsın diye nottinghamlı
Sen benim rakibim değilsin Şampiyonlar ligini alınca konuşuruz evlat.en yakın rakibimizin durumunu anlatıyorum ki diğer rakiplerimizin rezilliği anlaşılsın diye nottinghamlı
girdiği rollere bak yarma ya onların aldığı şampiyon kulüpler kupasıydı şampiyonlar ligi diye dönüştüğünden beri premier ligde bile yoktular 25 sene kasjfkaskfSen benim rakibim değilsin Şampiyonlar ligini alınca konuşuruz evlat.
Beşiktaş çok iyi bir futbol organizasyonu kurmuş akıllı adımlar atacaklar gibi bence bu dediğini kanıtlarlar bu seneUlan gidin 18-20 yaşında zımba gibi delikanlıları bulun alın. Yazık günah verilen paralara. Sonra az gelir 20 yaşındaki çocuklarla dalga geçer gider. Türk futbolunun en büyük sorunu bu işte. Direk kalbur üstü oyuncu alarak direk başarı kovalamak.
Art niyetli bir liste olduğunu söyleyebiliriz. Dikkatli bakılırsa ön eleme maçı olan PSV maçları listeye alınırken, yine ön eleme maçları olan ama Galatasaray'ın kazandığı Molde, Ljubljana ve Zalgris maçları listeye alınmamış.Sane yokken de aldılar ligi ? Gidip avrupa'da şampiyon olamadıktan sonra 45 milyon € vermenin mantığı nedir?
bayern'le oynayacakmış - S.gidin önce Rigas'ı yenin.
Ekli dosyayı görüntüle 798122
Vay anasını Real madrid'in 15 tane şampiyonlar ligi var 15ini son 25 senede mi aldılar?girdiği rollere bak yarma ya onların aldığı şampiyon kulüpler kupasıydı şampiyonlar ligi diye dönüştüğünden beri premier ligde bile yoktular 25 sene kasjfkaskf
Bernardo silva mi kankaBernando sen gelecen m bırak şimdi saneyi
Kardeşim evet çok uzun süredir galatasaray avrupada berbat en ufak bir başarısı bile yok fakat Türk futbolunun ortak sorunu bu diğer takımların da bir başarısı yok son 10 senede Beşiktaş 1 kere namağlup şampiyonlar ligi gruplarından çıkmış başka da bi şey yok bu avrupa başarısızlığına rağmen kabul edelim ki en başarılı kulüp Galatasaray şu an tabii umarım bu durum düzelir avrupa başarısı da gelir fakat başarısız demek için real madridle kıyaslamak falan saçma yaniVay anasını Real madrid'in 15 tane şampiyonlar ligi var 15ini son 25 senede mi aldılar?
25 sene diye laf edip tek övünebileceğiniz şey 25 sene önce ki avrupa ligi![]()
He yaBernardo silva mi kanka
neyin çabasındasın dostum tam olarak neyi kanıtlamaya çalışıyorsunVay anasını Real madrid'in 15 tane şampiyonlar ligi var 15ini son 25 senede mi aldılar?
25 sene diye laf edip tek övünebileceğiniz şey 25 sene önce ki avrupa ligi![]()
Kocana pardon acuna sor, o salca olmussa biz de talibizdir
Buna ek olarak Galatasaray'ın 2021/22 sezonunda Avrupa Ligi grubundan sadece bir gol yiyerek namağlup lider çıktığını ve son 16 turunda Barcelona ile kora kor mücadele ettiğini söyleyebiliriz.Art niyetli bir liste olduğunu söyleyebiliriz. Dikkatli bakılırsa ön eleme maçı olan PSV maçları listeye alınırken, yine ön eleme maçları olan ama Galatasaray'ın kazandığı Molde, Ljubljana ve Zalgris maçları listeye alınmamış.
Ekli dosyayı görüntüle 798135