- 48,743
- 53,285
- 113
Sinan enginin gür saclariKaynak aspor mu
Sinan enginin gür saclariKaynak aspor mu
Başka hesabın varsa söyle onu da engelleyelim kral zira bu futbol bilgisi bizi aşar1 kalecı koycan 1 tane kalecının yanına defans koycan dıger 9 kısıyı forvetın oralara koycan topu kaptımı 9 kısı tazı gıbı kosup golu atcak pas atma opsıyonu dha cok olur 9 tane bızden adam var rahat atarlar. Daha cok futbol tecrubemden yararlanmak ıcın hesabımı takıp edebılırsınız
Leroy sane 10 tane zaha eder dost. Hala piyasası olan a kalite bir topçu.Umarım ikinci Zaha vakası olmaz ,biraz sorumsuz oyuncu onun dışında cimbomu tebrik ediyorummm
Her yerde geçiyor lakin kaynaksız konuşma da olmazSinan enginin gür saclari
Verilen paraya kıyasla çok riskli 3 yıl 45 milyon deniliyor tamam gs büyük de elimizde patlarsa imfden borc aliriz artikLeroy sane 10 tane zaha eder dost. Hala piyasası olan a kalite bir topçu.
Sane patlamaz kardeşim patlatır.Verilen paraya kıyasla çok riskli 3 yıl 45 milyon deniliyor tamam gs büyük de elimizde patlarsa imfden borc aliriz artik
Ne boş3 yılda 45milyon € verecekler.
Alacakları da en iyi Süper lig 1.6milyon€ alacaklar
Bomboş bir transfer. Yunus ve Barış zaten 2 tarafı götürüyorlardı.
2sinden birisi gidici sanırım
Tamam da barış Alper salazai yunus varken nerde oynatcaz bu daha büyük sorunSane patlamaz kardeşim patlatır.
Bayern de eski kanat oyuncumuz varNe boş
Hasetlikten yanımdaki ayna kırıldı
Arkadaş avrupadan minimum 50 alirsin yayin, mac gelir cart curt
Reklam gelirin senelik 100e ulasmis
Her dogan gsli oluyor
Burasi futbol klubu basarı ile büyür
Neden diger kluplerin battigi anlasiliyor
Kafaya bak
Biz bayernle oynayacaz
Ne yapalim
Emre moru mu alalim
Onda ne varsa bende de olacak
Bayernde ne varsa artik bende de olacak
10 numara oynar kanatda ilk 11 baslar yunus 10a gecer. Beles adam buldukTamam da barış Alper salazai yunus varken nerde oynatcaz bu daha büyük sorun
Olmaz öyle kafana göre kadro kuramazsın .acuna sorayim dönüş yapayim10 numara oynar kanatda ilk 11 baslar yunus 10a gecer. Beles adam bulduk
Yav ne barışı gözünü seveyim senin ya barışla yunusla saneyi bir nasıl tutarsın allahaşkına daha yorum yapmam susuyorumTamam da barış Alper salazai yunus varken nerde oynatcaz bu daha büyük sorun
Adas sen acun hikayesini bilmiyorsun galiba ben bir daha yorum yapmam susuyorumYav ne barışı gözünü seveyim senin ya barışla yunusla saneyi bir nasıl tutarsın allahaşkına daha yorum yapmam susuyorum![]()
Ona atıf yaptığını farketmedim şaka yollu olarak söylediysen o başka yalnız ciddi söylediysen futbol bilginde sorun var derim öyle değilse sorun yokAdas sen acun hikayesini bilmiyorsun galiba ben bir daha yorum yapmam susuyorum![]()
Yok ya sane iyi topçu yıldız topçu yunus Alper ile kiyaslanamaz zaten sadece Zaha gibi olursa sıkıntıOna atıf yaptığını farketmedim şaka yollu olarak söylediysen o başka yalnız ciddi söylediysen futbol bilginde sorun var derim öyle değilse sorun yok![]()