Kıskanma caqqall😉Başka hesabın varsa söyle onu da engelleyelim kral zira bu futbol bilgisi bizi aşar
Kıskanma caqqall😉Başka hesabın varsa söyle onu da engelleyelim kral zira bu futbol bilgisi bizi aşar
Umut kardeşim sesli güldürdünSinan enginin gür saclari
Sane yokken de aldılar ligi ? Gidip avrupa'da şampiyon olamadıktan sonra 45 milyon € vermenin mantığı nedir?Ne boş
Hasetlikten yanımdaki ayna kırıldı
Arkadaş avrupadan minimum 50 alirsin yayin, mac gelir cart curt
Reklam gelirin senelik 100e ulasmis
Her dogan gsli oluyor
Burasi futbol klubu basarı ile büyür
Neden diger kluplerin battigi anlasiliyor
Kafaya bak
Biz bayernle oynayacaz
Ne yapalim
Emre moru mu alalim
Onda ne varsa bende de olacak
Bayernde ne varsa artik bende de olacak
Yok giremez o keltos girmesindeUmut kardeşim sesli güldürdünsence sinan engin yönetime girmelimi ...
Kelimelerini seçerek yorum yaparsan sevinirim reis..Sane yokken de aldılar ligi ? Gidip avrupa'da şampiyon olamadıktan sonra 45 milyon € vermenin mantığı nedir?
bayern'le oynayacakmış - S.gidin önce Rigas'ı yenin.
Ekli dosyayı görüntüle 798122
Bencede karıştırır ortalığıYok giremez o keltos girmesinde
Gecmis gibi olmasin diye sane ihtiyac var. Gs dusmanlari, gelismesi isteyenler iste mabadlarini yirtiyiorlar. Bir de excelden dosya cikarmis. HasetlikSane yokken de aldılar ligi ? Gidip avrupa'da şampiyon olamadıktan sonra 45 milyon € vermenin mantığı nedir?
Dursun başkan halleder onu düşünme yaMaaşa ne yazmışlar bilen var mı
Dailymail demis ki arsenal 10 teklif etti gs 12, gs aldiMaaşa ne yazmışlar bilen var mı
Sane yokken de aldılar ligi ? Gidip avrupa'da şampiyon olamadıktan sonra 45 milyon € vermenin mantığı nedir?
bana ne fenerden birader?young boys psv gibi ön eleme turlarında gsnin yenildiği maçları koymuşlar niyeyse 6da 6 yapıp girdiğimiz sezonun ön eleme maçları yokbu bile listenin ne kadar kötü niyetle hazırlandığını gösteriyor. ayrıca şampiyonlar ligine gidebilirseniz sizi de görmek isteriz buralarda en son fener şampiyonlar ligine gittiğinde instagram kurulmamıştı lamine yamal doğmamıştı
![]()
Fenerli birkaç kişi sosyal medyada sane nin videosunu hazırlamışlardi bizi yormadiklari için teşekkür ediyorumFenerbahçeliler kıskançlıktan fesatlıktan bok atıyorlar adama adam on numara futbolcu
Bernando sen gelecen m bırak şimdi saneyiGecmis gibi olmasin diye sane ihtiyac var. Gs dusmanlari, gelismesi isteyenler iste mabadlarini yirtiyiorlar. Bir de excelden dosya cikarmis. Hasetlik
Acuna saydırmaya başlamışlar Eylül de görüşürüz yazmışlar.Fenerbahçeliler kıskançlıktan fesatlıktan bok atıyorlar adama adam on numara futbolcu
Her gelen oyuncuya öyle dediniz siz ôyle dedikçe demeye devam edin her biri yıldız olacakYazık buna verilen o paraya çöp bir oyuncu
en yakın rakibimizin durumunu anlatıyorum ki diğer rakiplerimizin rezilliği anlaşılsın diye nottinghamlıbana ne fenerden birader?
her eleştirilince Fener'i ön plana niye atıyorsunuz?
Nottingham Forest'i tutuyorum ben sorunun varsa tarihimize bakabilirsin.