- 24,076
- 22,520
- 113
Bu nedir abi yani herseye hoşgörülü şekilde yaklasalim diyoruz sizde iyice şımardıniz ama yeter gerçekten
Alan razı veren razı sizene be 🤣Biri birinin hakkı olan parayı gaspediyor başka biride çıkıp canı sağolsun diyor çok enteresan çok çok enteresan
Beni etiket attılar konınun içinde olurumÖdülün içinde ben varım sen yoksun ki bırak kim almamissa ödülünü ben verecem ama sen konunun içinde değilsin herkes kendi hakkını ariyabilecek yastalar demi
Yarın sana gelecek bir para gaspedilerse de aynı şeyi düşünürsün umarım dostum. Not: benim parayla alakam yokAlan razı veren razı sizene be 🤣
10 kişi 500 yapar dostoha bi 50 tl için çıkan kavgaya bak🤣
Harbiden aw bizene bizim millete bu yarar 🤣Alan razı veren razı sizene be 🤣
kral 500 tl olsa ne olur olmasa ne olur yapmayın gözünüzü seviyim bakın hepinizden küçük biriyim daha 19 yaşındayım sizler kaç yaşındasınız bilmem ama yaptığınız iyi bişey değil ben bu yaşta buları düşünüyorsam sizler bunları havada düşünmeniz lazım saygılarla10 kişi 500 yapar dost![]()
Söz konusu 50 TL mi sence dost. Adam yeri geliyor dağıtım için 5 k atıyor birine.oha bi 50 tl için çıkan kavgaya bak🤣
konuda biz olsak hakkımızı savunuruz ama bizlik birşey yok listedekilerde ses çıkarmıyor bizi bağlamazYarın sana gelecek bir para gaspedilerse de aynı şeyi düşünürsün umarım dostum. Not: benim parayla alakam yok
her neyse dostum ona göre o gün söylenir bu dost böyle böyle yaptı diye başkasına devrederler şurda 500 tl için gönül kırmaya gerek varmıSöz konusu 50 TL mi sence dost. Adam yeri geliyor dağıtım için 5 k atıyor birine.
Ha bide liste ve dağıtım için bir adam fazla para alır uğraştırıcı olduğu için liste ve dağıtım parası diyebilirdi EFT parası diyerek yanlış yapmışYarın sana gelecek bir para gaspedilerse de aynı şeyi düşünürsün umarım dostum. Not: benim parayla alakam yok
Ya babacım bu adamların derdi para mevzusu degilki maksat ortalığı ateşe vermekHa bide liste ve dağıtım için bir adam fazla para alır uğraştırıcı olduğu için liste ve dağıtım parası diyebilirdi EFT parası diyerek yanlış yapmış
KOYUNKonunun hala para ve savunma olduğunu düşünen koyunlar var 🤣 neyse sustum haklısınız