50 tl eftye inanan veya tamam diyen kusura bakmasın biraz ahmak oluyor. Kim kazandı bilmiyorumdaYa bu forumda çocuk yok herkes hakkını savunabilecek yasta zaten kimse ahmak degil burda zaten hakkını kim almamissa gider adamin dmsine ister parasını zor birsey değil
Bizim derdimiz hiçbir zaman para olmadı kardeşYa babacım bu adamların derdi para mevzusu degilki maksat ortalığı ateşe vermek
Biliyorum zaten karşınızda çocuk yok zaten sizin ne yapmaya çalıştığınızi çok iyi biliyorum zaten her insan saf değildirBizim derdimiz hiçbir zaman para olmadı kardeş
Gözümün nuru ne zmn birinin tavuguna kış dediğimi gördün de böyle itham ediyorsun beni. Ben seni tanımadığım için hakkında böyle bir iddia ortaya atamam ama senin benimle zorun var galibaYa babacım bu adamların derdi para mevzusu degilki maksat ortalığı ateşe vermek
Sana bişey demedim ki 🤣@Mrlbra nabıyım abi elimden bu kadar geliyo😅
Kimle ne kavgamı gördün şu forumda oryalığı karıştırcam aw daha 1 kere banım yokBiliyorum zaten karşınızda çocuk yok zaten sizin ne yapmaya çalıştığınızi çok iyi biliyorum zaten her insan saf değildir
Sana demedim üstüne alınma bende daha seni tanımıyorumGözümün nuru ne zmn birinin tavuguna kış dediğimi gördün de böyle itham ediyorsun beni. Ben seni tanımadığım için hakkında böyle bir iddia ortaya atamam ama senin benimle zorun var galiba
Kardeş adam parayı alanlara takılmamış. Parayı gönderip 50 tl eft kesti diyen adama takılmış. Ona sinir olmuş yani belli ki hortumlama durumu olmuşBiliyorum zaten karşınızda çocuk yok zaten sizin ne yapmaya çalıştığınızi çok iyi biliyorum zaten her insan saf değildir
Zaten kavga eden adam ortalığı karıştıramaz gülen adamdan korkacan mesela sen çok gülüyorsun olayları uzaktan seyrederek puahaKimle ne kavgamı gördün şu forumda oryalığı karıştırcam aw daha 1 kere banım yok
Gülmemizden rahatsız oluyorlar şaka gibi 🤣Zaten kavga eden adam ortalığı karıştıramaz gülen adamdan korkacan mesela sen çok gülüyorsun olayları uzaktan seyrederek puaha
Bende kaçıyorum zaten daha fazla dayanamicamGülmemizden rahatsız oluyorlar şaka gibi 🤣
Özür dilerimTartışmayalım beyler