Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Lazistan08 / Los Angeles'tayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
20000
Kupon Oranı
2.23

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,120
2,303
113
Ya bu forumda çocuk yok herkes hakkını savunabilecek yasta zaten kimse ahmak degil burda zaten hakkını kim almamissa gider adamin dmsine ister parasını zor birsey değil
50 tl eftye inanan veya tamam diyen kusura bakmasın biraz ahmak oluyor. Kim kazandı bilmiyorumda
Not: Ben kazandıysam gönder 150 gelsin hacı önemli değil 50 lira falan

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,955
11,555
113
Ya babacım bu adamların derdi para mevzusu degilki maksat ortalığı ateşe vermek
Gözümün nuru ne zmn birinin tavuguna kış dediğimi gördün de böyle itham ediyorsun beni. Ben seni tanımadığım için hakkında böyle bir iddia ortaya atamam ama senin benimle zorun var galiba

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Biliyorum zaten karşınızda çocuk yok zaten sizin ne yapmaya çalıştığınızi çok iyi biliyorum zaten her insan saf değildir
Kimle ne kavgamı gördün şu forumda oryalığı karıştırcam aw daha 1 kere banım yok

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,150
21,578
113
Gözümün nuru ne zmn birinin tavuguna kış dediğimi gördün de böyle itham ediyorsun beni. Ben seni tanımadığım için hakkında böyle bir iddia ortaya atamam ama senin benimle zorun var galiba
Sana demedim üstüne alınma bende daha seni tanımıyorum

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,120
2,303
113
Biliyorum zaten karşınızda çocuk yok zaten sizin ne yapmaya çalıştığınızi çok iyi biliyorum zaten her insan saf değildir
Kardeş adam parayı alanlara takılmamış. Parayı gönderip 50 tl eft kesti diyen adama takılmış. Ona sinir olmuş yani belli ki hortumlama durumu olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...