- 22,435
- 23,079
- 113
Ağır hasarlısıjn sen belliki kestiği ücreti sana atmişCani saolsun ne olmuş sen bakala gidip sigaraya o kadar para verince onlar da seni dolandirmiyormu
Ağır hasarlısıjn sen belliki kestiği ücreti sana atmişCani saolsun ne olmuş sen bakala gidip sigaraya o kadar para verince onlar da seni dolandirmiyormu
Kanka bu osimhen napmış olay neAğır hasarlısıjn sen belliki kestiği ücreti sana atmiş
Urgan@Daimon beni bu konudan yasaklar mısın yoksa ben yerim
Hshsjjsa abi iaka gibi savunduklarınşeye bak
50₺ EFT ücreti demiş 50er eksik atmişKanka bu osimhen napmış olay ne
Bende diyorum ki biz kendi hakkımızi kendimiz savunuruz sen avukatmisin ki bu konunun üstüne gidiyorsun senden başka da suan bunu yazan yok herkes gitti bi sen kaldınAğır hasarlısıjn sen belliki kestiği ücreti sana atmiş
Konuyı sen açtın bilader hasta musun ben burda wasil ve rıdcan ile konuş yordum gelip neye salça oluyonBende diyorum ki biz kendi hakkımızi kendimiz savunuruz sen avukatmisin ki bu konunun üstüne gidiyorsun senden başka da suan bunu yazan yok herkes gitti bi sen kaldın
50tl eft ücreti mi hangi banka eft ücreti alıyor bide gülücük atmış komik olan neymiş bu bu eft ücreti değilki bildin dolandırıcılık hırsızlık oluyor50₺ EFT ücreti demiş 50er eksik atmiş
İyi yine atmış hiçte atamayabilirdi 😁50₺ EFT ücreti demiş 50er eksik atmiş
Aw birde ben böyle dedim diye avukat mısun diyor ruh hastası50tl eft ücreti mi hangi banka eft ücreti alıyor bide gülücük atmış komik olan neymiş bu bu eft ücreti değilki bildin dolandırıcılık hırsızlık oluyor
Galatasarayin forveti oldugunu biliyorum başka bir malumatim yok hakkindaKardeşim para alan adamlar 50₺ ücret kesti dedi burda ben biliyorum insanları sen kafanı yorma bana osimhebi savunma
Ödülün içinde ben varım sen yoksun ki bırak kim almamissa ödülünü ben verecem ama sen konunun içinde değilsin herkes kendi hakkını ariyabilecek yastalar demiKonuyı sen açtın bilader hasta musun ben burda wasil ve rıdcan ile konuş yordum gelip neye salça oluyon
Boşver millet enayiyse bizene ama bunu duydumuz iyi oldu bana her 2 günde bi özelden dileniyor bu osimhen tanınam etmem kanka karnım aç felanla başlıyor olay tabi böylelerine dikkat edin hadi eyvAw birde ben böyle dedim diye avukat mısun diyor ruh hastası
Birader sen şaka yapıyorsun herhalde ki bu komik ama değilse çok daha komik. Sigara ile bu aynı şey mi ? Resmen dolandırıcılık aqCani saolsun ne olmuş sen bakala gidip sigaraya o kadar para verince onlar da seni dolandirmiyormu
Kral sizin derdiniz nedir açık konuşun Allah aşkına ne diyorsunuz yani forumun sahibi gibi nie konuşuyorsunuz onu anlamadimBirader sen şaka yapıyorsun herhalde ki bu komik ama değilse çok daha komik. Sigara ile bu aynı şey mi ? Resmen dolandırıcılık aq
Ağa ne alaka forumun sahibi olmakla ortada dolandırıcılığa girecek bir durum var eğer doğruysa. Yarın bizimde başımıza gelebilir. Neden bu kadar basite indiriyorsun senKral sizin derdiniz nedir açık konuşun Allah aşkına ne diyorsunuz yani forumun sahibi gibi nie konuşuyorsunuz onu anlamadim