Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Lazistan08 / Los Angeles'tayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
20000
Kupon Oranı
2.23

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
@Daimon beni bu konudan yasaklar mısın yoksa ben yerim

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,451
21,924
113
Ağır hasarlısıjn sen belliki kestiği ücreti sana atmiş
Bende diyorum ki biz kendi hakkımızi kendimiz savunuruz sen avukatmisin ki bu konunun üstüne gidiyorsun senden başka da suan bunu yazan yok herkes gitti bi sen kaldın

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Bende diyorum ki biz kendi hakkımızi kendimiz savunuruz sen avukatmisin ki bu konunun üstüne gidiyorsun senden başka da suan bunu yazan yok herkes gitti bi sen kaldın
Konuyı sen açtın bilader hasta musun ben burda wasil ve rıdcan ile konuş yordum gelip neye salça oluyon

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,451
21,924
113
Konuyı sen açtın bilader hasta musun ben burda wasil ve rıdcan ile konuş yordum gelip neye salça oluyon
Ödülün içinde ben varım sen yoksun ki bırak kim almamissa ödülünü ben verecem ama sen konunun içinde değilsin herkes kendi hakkını ariyabilecek yastalar demi

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,129
11,888
113
Biri birinin hakkı olan parayı gaspediyor başka biride çıkıp canı sağolsun diyor çok enteresan çok çok enteresan

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,129
11,888
113
Kral sizin derdiniz nedir açık konuşun Allah aşkına ne diyorsunuz yani forumun sahibi gibi nie konuşuyorsunuz onu anlamadim
Ağa ne alaka forumun sahibi olmakla ortada dolandırıcılığa girecek bir durum var eğer doğruysa. Yarın bizimde başımıza gelebilir. Neden bu kadar basite indiriyorsun sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...