- 22,435
- 23,079
- 113
Git adama soru bakayım benden bir rahatsızlığı var mı kendi kendine uydurmaAdam ülkeyi terketti sayenizde rahat bırakın da artık adami
Git adama soru bakayım benden bir rahatsızlığı var mı kendi kendine uydurmaAdam ülkeyi terketti sayenizde rahat bırakın da artık adami
Kupon senin yüzünden yattı kem gözlüNe alak aw naptık adama biz
JsjJjssKupon senin yüzünden yattı kem gözlü
Yo birsey yapmadınız sen sinirlen diye yazıyorum zaten puuaahaNe alak aw naptık adama biz
Sen bu dostumuzu seviyorsun dimi dost inkâr etme lütfenY
Yo birsey yapmadınız sen sinirlen diye yazıyorum zaten puuaaha
Demek 9 saat takip vay amkGit adama soru bakayım benden bir rahatsızlığı var mı kendi kendine uydurma
Burda kimin kuponu takip edildi osimhen mı lazistan mı maç hangi maç hiçbir bilgim yok ama kazanması benim işime gelirdi etiket atıldı geldim maçtan falan haberim yokY
Yo birsey yapmadınız sen sinirlen diye yazıyorum zaten puuaaha
Sabahladık awDemek 9 saat takip vay amk
Demek ki seni sinirlBurda kimin kuponu takip edildi osimhen mı lazistan mı maç hangi maç hiçbir bilgim yok ama kazanması benim işime gelirdi etiket atıldı geldim maçtan falan haberim yok
9 saat takip 3 saatlik maclar ne ara 9 saatte çıktı mrhba bu kez biraz abartmisDemek 9 saat takip vay amk
Gece 1 den beri takip edenler var aw 🤣 @Victorosimhen elime geçmesin ama milleti 50₺ EFT ücreti kesmişDemek ki seni sinirl
9 saat takip 3 saatlik maclar ne ara 9 saatte çıktı mrhba bu kez biraz abartmis
2 saat takip ettiler adam basi 1.5 k alıp gittiler osiye gelince son 200 lirasını bile bana vermeyi teklif etmiş adam lütfen insanları bilmeden yargilamayalimGece 1 den beri takip edenler var aw 🤣 @Victorosimhen elime geçmesin ama milleti 50₺ EFT ücreti kesmiş
Bıde dolar oldu 40 lıra takipte ki adama soluyorum dolar 40 oldu kuru dayan dıyor dolaraGece 1 den beri takip edenler var aw 🤣 @Victorosimhen elime geçmesin ama milleti 50₺ EFT ücreti kesmiş
100 milyon euorluk forvetimiz dedik.ettigine bak 😀Gece 1 den beri takip edenler var aw 🤣 @Victorosimhen elime geçmesin ama milleti 50₺ EFT ücreti kesmiş
Kardeşim para alan adamlar 50₺ ücret kesti dedi burda ben biliyorum insanları sen kafanı yorma bana osimhebi savunma2 saat takip ettiler adam basi 1.5 k alıp gittiler osiye gelince son 200 lirasını bile bana vermeyi teklif etmiş adam lütfen insanları bilmeden yargilamayalim
Takılıyorum ben ya bu arada.11 kişiye atmış ondan öyle olmuştur heralde100 milyon euorluk forvetimiz dedik.ettigine bak 😀
Cani saolsun ne olmuş sen bakala gidip sigaraya o kadar para verince onlar da seni dolandirmiyormuKardeşim para alan adamlar 50₺ ücret kesti dedi burda ben biliyorum insanları sen kafanı yorma bana osimhebi savunma