- 8,460
- 2,684
- 113
Aynen bizim paraya çökmüştü hala takip eden varDostum bugün dağıtmış olabilir ama bu adam başkalarının parasına çöken dolandırıcı bir adam geçmişini bilmiyorsunuz
Gelmiş burda dağıtım yapıyor
Aynen bizim paraya çökmüştü hala takip eden varDostum bugün dağıtmış olabilir ama bu adam başkalarının parasına çöken dolandırıcı bir adam geçmişini bilmiyorsunuz
Ulan adam bildiğin sana laf koymuş sende üstüne begenmişsin bu yazısını @Hakan170Kimsiniz nesiniz bilmem de , şak şakçılığı bırakın hepimizin derdi para kimse burda yalandan durmuyor. O yüzden kimsenin kalbi kırılmasın lüzumsuz kişiler konu dışına lütfen
Dikkate alacağım teşekkürler
Melbourne 11:30 5 sayıyla kazanırSabahki kupon neydi reis tekrar atarmisin takip etmek için @Lazistan08
Adam haklı bu aradaTamam haklısın özür. Lütfen bu konudan ayrılır mısın?
Tamam toprağım bol sansMelbourne 11:30 5 sayıyla kazanır
Teşekkür ederim, varmı isteğin arzun herzaman yazabilirsin.Konudan yasaklandılar reis devam ederlerse başka konuda yaptırım uygulanacak..
abi yokmudur bi kupon takip edelim
Beğeneyimde boşa gitmesin.Adam haklı bu arada
Kalp atmanı yeğlerdim 🤣Beğeneyimde boşa gitmesin.
Melbourne 5 sayıyla kazanır 20 dk sonra başlıyor, geçilen sayfalarda var onu takip edecez.abi yokmudur bi kupon takip edelim
tamamdır reiss takipteyizzMelbourne 5 sayıyla kazanır 20 dk sonra başlıyor, geçilen sayfalarda var onu takip edecez.
Kardeş herseye ne gülücuk atiyosun.ayni o.kari gibisin amk.ortaligi kizistirip milleti birbirine dusurup kenara çekilip izliyosun😀😀az kaşar deilsin amk🤣🤣Kalp atmanı yeğlerdim 🤣
Hadi hayırlısı dost🙏🙏Beyler destekkk