- 22,435
- 23,079
- 113
Yürü beeeSen benden daha fazla forumda para alıyorsun niye kendini hıc sorgulamiyorsjn
Yürü beeeSen benden daha fazla forumda para alıyorsun niye kendini hıc sorgulamiyorsjn
Çünkü ben senden daha fazla konu acıyorumSen benden daha fazla forumda para alıyorsun niye kendini hıc sorgulamiyorsjn
Orasını bilmiyorum ama bugün dağıtım yapmış adam sadece bunu onayladım bunda herhangi bir sorun var mı başka bir şey dedim mi@Hakan170 ne diyor bu
Demedin ben seni tutuyorumOrasını bilmiyorum ama bugün dağıtım yapmış adam sadece bunu onayladım bunda herhangi bir sorun var mı başka bir şey dedim mi
Puhajahaj ifşasi çıktı demekDostum bugün dağıtmış olabilir ama bu adam başkalarının parasına çöken dolandırıcı bir adam geçmişini bilmiyorsunuz
30 bın mesajın var 5 bın tepkımen var ne anlama gelıyor senceOrasını bilmiyorum ama bugün dağıtım yapmış adam sadece bunu onayladım bunda herhangi bir sorun var mı başka bir şey dedim mi
Ne30 bın mesajın var 5 bın tepkımen var ne anlama gelıyor sence
Sicili kabarıkPuhajahaj ifşasi çıktı demek
Parayla herşey temizlenir kardeşim burası türkiye puahbabSicili kabarık
Elendın
Ben unutmam işteParayla herşey temizlenir kardeşim burası türkiye puahbab
Geldiler abiHakan kac burdan birazdan ordu toplanır buraya kac kurtar kendini
Cok çabuk daha da çoğalır kac sen beni dinle bu şekilde kimseyeln bas edemezsin bu şekilde olmaz bu islerGeldiler abi
2 kupon tutturdun dağıtım yaptın buranın ağası mi sandın kendini nedir bu havalar. Senin kazandığıni tek şahısa ödül diye atmisligimiz var. Boş yapmaGeldi onun bunun ağzıyla iş yapanlar,
Beyler burası sizi aşar konudan hafiften uzayın .
Tamam haklısın özür. Lütfen bu konudan ayrılır mısın?2 kupon tutturdun dağıtım yaptın buranın ağası mi sandın kendini nedir bu havalar. Senin kazandığıni tek şahısa ödül diye atmisligimiz var. Boş yapma