- 5,861
- 1,670
- 113
Bencede 😀Yerimizi alırlar o saate kadar
Bencede 😀Yerimizi alırlar o saate kadar
İnslaz abi unutmaz belki dosti uyuyakalirsak zabahaca burdaydik çünkü
fark atar zaten benim kimseyle sorunum yok reis sıkıntı yokBurdan devam edelim 11:30 a kadar herkes öpüşsün barışsın,
Destek lazım
Kusurat çok olmuş sanki sen biraz daha düş. Şu adamın konusu takip edilmez valla ama bişey demeyecem neyseiyi geceler beyler,
gelirse küsüratın tamamı dagıtım.
ben yatıyorum sabah görüşürüz. şansımızın devamını diliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 749799
5k dagitti dost kusrat 4.960 diKusurat çok olmuş sanki sen biraz daha düş. Şu adamın konusu takip edilmez valla ama bişey demeyecem neyse
Doğru küsurat 5 k5k dagitti dost kusrat 4.960 di
Dsğırtı mı dağıtscak mmı aq kğsürat 4600 niye 4960 dağıtıyor bu konu önemli5k dagitti dost kusrat 4.960 di
Kendi cevaplar herhalde bilmiyorum nedeni ni gönlünden gelmiştir belki puahDsğırtı mı dağıtscak mmı aq kğsürat 4600 niye 4960 dağıtıyor bu konu önemli
Senin matematik o küsürata yetti demekki, 5 k fazla dagıttım bu kazanç için,Kusurat çok olmuş sanki sen biraz daha düş. Şu adamın konusu takip edilmez valla ama bişey demeyecem neyse
Biz biliyoruz ne kadar dağıttığını dostSenin matematik o küsürata yetti demekki, 5 k fazla dagıttım bu kazanç için,
Senden ricam daha takip etme .
Etmiyorum zaten birader. Senden ricam kendini fasulyeden saymaSenin matematik o küsürata yetti demekki, 5 k fazla dagıttım bu kazanç için,
Senden ricam daha takip etme .
Hakan az yala adamı cin etmeBiz biliyoruz ne kadar dağıttığını dost
Ne yalamasi adam dağıtmış bişey mi dedimHakan az yala adamı cin etme
Sevisin puajhaDövüşmeyin
Olum adama şirin gözükmek için niye her dedigini onaylamak zorunda hissediyorsun kendini. Ödül içinse kendini bu kadar baskı altında hissetme, sen her konuyu soluksuz takip ettiğin için sana verilmeme şansı yokNe yalamasi adam dağıtmış bişey mi dedim