Dost başka gelir mi yetişemedim bunsarkadaşlar özelden görsel olarak bilgilerini paylaşın lütfen.
Dost başka gelir mi yetişemedim bunsarkadaşlar özelden görsel olarak bilgilerini paylaşın lütfen.
Bugun bi konuda aktiftim ben tek vardim konuda adam bana vermeyip konuya hiç girmeyen adamlara odul verdi çok tav oldum valla
Sabah sabah ne bu hırçınlık olum hahahahakeşke fotodakide bana dm atsa.
Hadi inşallah bunda kismetimiz olurcemi cümlenize teşekkürler
ödüller hakene gidiyor yine, toplam dagıtım miktarı 4691 tl olacak,
ilk yazdıgım arkadaslara 1.250 tl olarak gönderim yapacam. kalan tutar 941 tl yine konudan birilerine gidecek.
Valla ben söyledim adamlar bildiğin organize sadece kendi adamlarına odul kazanınca veriyorlaryanlış kardo çok yanlış söylesen kötü olursun söylemesen ayri dert sağlık olsun
Sabah sabah ne bu hırçınlık olum hahahaha
Kim onlarValla ben söyledim adamlar bildiğin organize sadece kendi adamlarına odul kazanınca veriyorlar
Valla ben söyledim adamlar bildiğin organize sadece kendi adamlarına odul kazanınca veriyorlar
Ezan biraz önce okundu hahahahabaşkanım oruç şimdiden kafaya vurdu
Bosver ben zaten konu içinde msj yazdım onlara söyledim gerekenleri zatenKim onlar
Ezan biraz önce okundu hahahaha
Biri mrlbKim onlar
HeBiri mrlb
Bu adam hak etti ben şahitimKesene bereket ödülüm geldi @Lazistan08 reisim baştacısın 😇
Benim de çok az kaldı bi 15 gün sonra isallah döneriz eskiye herkese hak ettiği değeri veririz bundan sonrakıçı toparlarsak rolleri acacaz 2/3 actik kazanmadi açınca Tatar Ramazan olarak adaleti sagliyacam dost merak eyleme