- 4,077
- 1,769
- 113
Bu adam hak etti ben şahitim
aynen o haketti tam bir asker
Bu adam hak etti ben şahitim
Buda hak etti adam nokta atışı atıyor yine hak yerde kalmadıÖdül geldi emeği geçen herkese teşekkürler.
Eywallah kardeşim Saolasın 😇Bu adam hak etti ben şahitim
Uyku başıma vurdu dost kusura kalma vallaselam vermez oldun dost
Benim de çok az kaldı bi 15 gün sonra isallah döneriz eskiye herkese hak ettiği değeri veririz bundan sonra
Uyku başıma vurdu dost kusura kalma valla
Sa
valla uyku yok takip ettik gelsede gelmesede niyetine adam kazandı bizde kazandık eyw dostum.Buda hak etti adam nokta atışı atıyor yine hak yerde kalmadı
Hadi güne güzel başladın güzel bitir aslannnEywallah kardeşim Saolasın 😇
Hemen şimdi bı kupon daha gelmez miHadi güne güzel başladın güzel bitir aslannn
Günlük girmen lazım o şekilde elmas yükseliyor her gün foruma girmen lazımustam bu elmas işi nasıl oluyor adamin 200 mesaji var 500 elmasi var benim 2 k mesaj 430 kafayı yedirtti
Hadi güne güzel başladın güzel bitir aslannn
Günlük girmen lazım o şekilde elmas yükseliyor ger gün foruma girmen lazım
Kanka ben dedim adam kurt gelir görür hak edeni bulur kaybol sende güz3l başladı günün güzel bitir ahhahahavalla uyku yok takip ettik gelsede gelmesede niyetine adam kazandı bizde kazandık eyw dostum.
Hayır tecrübe yılların zikilmisligi dostumdostum yaşam koçu musun
valla öyle gidip uyucam şimdi kafam bi milyonKanka ben dedim adam kurt gelir görür hak edeni bulur kaybol sende güz3l başladı günün güzel bitir ahhahaha
Yok girmemissin 1 2 gun galibahergun buradayız mke Ankaragücü
Hayır tecrübe yılların zikilmisligi dostum
Yok girmemissin 1 2 gun galiba
Çok doğru dostluk kazandı biz sadece sinerji yaptık kendi kuponumuz gibi strese girdik ama sonu güzel bitti kaybetse de sıkıntı yoktu dostluk kazandı tekrardan herkeze canı gönülden tşklr arkadaşlar 😇valla uyku yok takip ettik gelsede gelmesede niyetine adam kazandı bizde kazandık eyw dostum.