- 7,198
- 2,900
- 113
son 20 saniye bittt
Bize yokmu kanka😀neyse canın saolsun tebrikler toprağım @Lazistan08
Sağlık olsun kardeşim.baştan takip etmişler biz geç gördük sağlık olsun
Eywallah kardeşim Saolasın uyumadık bekledik vallabaştan takip etmişler biz geç gördük sağlık olsun
Valla konu sahibi kim en çok konuda aktifse onu görüyor helal olsun bu forumda rol acipta rol dışında olanlara odul veren insanlar var kazancı daim olsun
Krallbaşkanım
cemi cümlenize teşekkürler
ödüller hakene gidiyor yine, toplam dagıtım miktarı 4691 tl olacak,
ilk yazdıgım arkadaslara 1.250 tl olarak gönderim yapacam. kalan tutar 941 tl yine konudan birilerine gidecek.
Kesene bereket reisim 😇cemi cümlenize teşekkürler
ilk yazdıgım arkadaslara 1.250 tl olarak gönderim yapacam. kalan tutar 941 tl yine konudan birilerine gidecek.
arkadaşlar özelden görsel olarak bilgilerini paylaşın lütfen.
Kesene bereket kardeşimcemi cümlenize teşekkürler
Valla helal olsuncemi cümlenize teşekkürler
Kesenen bereket hocam kazancın daim olsun.cemi cümlenize teşekkürler
Bugun bi konuda aktiftim ben tek vardim konuda adam bana vermeyip konuya hiç girmeyen adamlara odul verdi çok tav oldum vallaonu bende fark ettim adam rol takip etmiyor konuya geliyor muhabbet ediyor rol sahibi ile arkadaş diye seçiliyor galiba
Beyler adam yaşlı kurt merak etmeyin gelir kim aktif takip etmiş kim hak etmiş teslim eder kafanızı yormayın buna yatın uyuyun hak edenin dm si yanar