- 3,925
- 2,102
- 113
Ciğer ye güzel oluyo sabahMeydan da bir kahvaltıcı vardı orda her hafta sonu yerdik
Ciğer ye güzel oluyo sabahMeydan da bir kahvaltıcı vardı orda her hafta sonu yerdik
Ciğer her öğün gider dostCiğer ye güzel oluyo sabah
eniştemCiğer her öğün gider dost
Orası öyle kuzu cigeri olacak ama dana deelCiğer her öğün gider dost
Aynen danadan tava olur ciğer şiş gider ulan karnımızı acıktırdın yav ne güzel 2 saat daha sabredecektikOrası öyle kuzu cigeri olacak ama dana deel
Trabzon da yaşıyordum o zamanlar orda çok öyle bir kültür yojCiğer ye güzel oluyo sabah
Dişin varken malın varken canın sağken ye babo ye demişlerAynen danadan tava olur ciğer şiş gider ulan karnımızı acıktırdın yav ne güzel 2 saat daha sabredecektik
Ciğer ayrı kanka seviyorsan her öğün yersin et balık tavuk gibi değil yanına da şöyle kırmızı acı Adana biberi olacak közlenmiş soğan salatası bide ayran tamam işte 3 öğün daya gitsin balıkta çok severim de sabah en güzeli ciğerTrabzon da yaşıyordum o zamanlar orda çok öyle bir kültür yoj
Balık nasıl yiyonuz her balık yiyişimde boğaza kılçık takılınca tiksindim hamsi candır amaCiğer ayrı kanka seviyorsan her öğün yersin et balık tavuk gibi değil yanına da şöyle kırmızı acı Adana biberi olacak közlenmiş soğan salatası bide ayran tamam işte 3 öğün daya gitsin balıkta çok severim de sabah en güzeli ciğer
Molozda valide sultan sofrası vardı. Orda yiyecektin ciğeriTrabzon da yaşıyordum o zamanlar orda çok öyle bir kültür yoj
Sen uyumuyon galiba ha
Yeni uyandımSen uyumuyon galiba ha
Ben çupracıyım ama çoğunu yerim ızgara çupra favorim Levrek lüfer de harika sarıkanat tava güzel oluyor karides ahtapot ta güzel yapılırsa severim istakoz yedim bi parça beğenmedim bizim ağza göre değilBalık nasıl yiyonuz her balık yiyişimde boğaza kılçık takılınca tiksindim hamsi candır ama
Mezgiti 7/24 yerim. Çupraya hastayımBen çupracıyım ama çoğunu yerim ızgara çupra favorim Levrek lüfer de harika sarıkanat tava güzel oluyor karides ahtapot ta güzel yapılırsa severim istakoz yedim bi parça beğenmedim bizim ağza göre değil
Taze olacak ama taştan alacaksın ya da alıp pişiren yerden yiyeceksin
Hiçbirini tanımam karides güzel onun harici deneyimlemedimBen çupracıyım ama çoğunu yerim ızgara çupra favorim Levrek lüfer de harika sarıkanat tava güzel oluyor karides ahtapot ta güzel yapılırsa severim istakoz yedim bi parça beğenmedim bizim ağza göre değil
Taze olacak ama taştan alacaksın ya da alıp pişiren yerden yiyeceksin
Etimesgut belediye başkanımız napıyoYeni uyandım
Onlar tava balığı ızgara da levrek çupra abi tuzda orfoz lagos trança bunlar güzel oluyor tuzda da bak şahane oluyor becerebilirsenMezgiti 7/24 yerim. Çupraya hastayım
Balığa ilgi var galiba😀Onlar tava balığı ızgara da levrek çupra abi tuzda orfoz lagos trança bunlar güzel oluyor tuzda da bak şahane oluyor becerebilirsen
Balık ben kiloluk çupra söylüyordum da şimdi kalın gelir yiyemeyiz 1000 tl den fazladır şuan daha geçen sene 700 e yiyordum simit peynire devamHiçbirini tanımam karides güzel onun harici deneyimlemedim