Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Lazistan08 - Kasa Joker 1+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,173
95,471
113
Trabzon da yaşıyordum o zamanlar orda çok öyle bir kültür yoj
Ciğer ayrı kanka seviyorsan her öğün yersin et balık tavuk gibi değil yanına da şöyle kırmızı acı Adana biberi olacak közlenmiş soğan salatası bide ayran tamam işte 3 öğün daya gitsin balıkta çok severim de sabah en güzeli ciğer

TorosKaplanı

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,925
2,102
113
Ciğer ayrı kanka seviyorsan her öğün yersin et balık tavuk gibi değil yanına da şöyle kırmızı acı Adana biberi olacak közlenmiş soğan salatası bide ayran tamam işte 3 öğün daya gitsin balıkta çok severim de sabah en güzeli ciğer
Balık nasıl yiyonuz her balık yiyişimde boğaza kılçık takılınca tiksindim hamsi candır ama

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,173
95,471
113
Balık nasıl yiyonuz her balık yiyişimde boğaza kılçık takılınca tiksindim hamsi candır ama
Ben çupracıyım ama çoğunu yerim ızgara çupra favorim Levrek lüfer de harika sarıkanat tava güzel oluyor karides ahtapot ta güzel yapılırsa severim istakoz yedim bi parça beğenmedim bizim ağza göre değil
Taze olacak ama taştan alacaksın ya da alıp pişiren yerden yiyeceksin

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,318
8,578
113
Ben çupracıyım ama çoğunu yerim ızgara çupra favorim Levrek lüfer de harika sarıkanat tava güzel oluyor karides ahtapot ta güzel yapılırsa severim istakoz yedim bi parça beğenmedim bizim ağza göre değil
Mezgiti 7/24 yerim. Çupraya hastayım

TorosKaplanı

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,925
2,102
113
Hiçbirini tanımam karides güzel onun harici deneyimlemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...