- 16,297
- 8,577
- 113
Denizden babam çıksa yerimcilerden misin enişte sen deOnlar tava balığı ızgara da levrek çupra abi tuzda orfoz lagos trança bunlar güzel oluyor tuzda da bak şahane oluyor becerebilirsen
Denizden babam çıksa yerimcilerden misin enişte sen deOnlar tava balığı ızgara da levrek çupra abi tuzda orfoz lagos trança bunlar güzel oluyor tuzda da bak şahane oluyor becerebilirsen
Severim kanka balığı öyle atayım tutayım değil yemesini seviyoruz öyle rakıcı da değilim hamside güzel de o çerez niyetineBalığa ilgi var galiba😀
Kilo kilo balık yiyecek kadar hayatını seviyon haBalık ben kiloluk çupra söylüyordum da şimdi kalın gelir yiyemeyiz 1000 tl den fazladır şuan daha geçen sene 700 e yiyordum simit peynire devam
O tutma olayı hastalık gibi adamlar nasıl zevk alıyorsa saatlerce olta basında durmaktanSeverim kanka balığı öyle atayım tutayım değil yemesini seviyoruz öyle rakıcı da değilim hamside güzel de o çerez niyetine
Güzel yapılırsa yerim balık taze olacak pazarda taze zor bulursun en güzeli balık mezatı taşa çıkarıyorlar ya orda arttırmayla alıyorsunDenizden babam çıksa yerimcilerden misin enişte sen de
Para varsa hiç acımam yemeğeKilo kilo balık yiyecek kadar hayatını seviyon ha
Bizim burda o gün tutulur satılır balık. Hamsinin bile kilosu 100 lira memlekette büyük rezillikGüzel yapılırsa yerim balık taze olacak pazarda taze zor bulursun en güzeli balık mezatı taşa çıkarıyorlar ya orda arttırmayla alıyorsun
Çekilecek çile değil o ya ekseri emekli işi genç adamın ne işi var saatlerce balık peşinde eğer satıcısı değilsenO tutma olayı hastalık gibi adamlar nasıl zevk alıyorsa saatlerce olta basında durmaktan
150 liraya yiyordum Antalya da en son geçen sene 700 dü suan temiz 1100 vardır deniz çupra ama taze yoksa daha ucuz yerler varBizim burda o gün tutulur satılır balık. Hamsinin bile kilosu 100 lira memlekette büyük rezillik
Benim kuzen öğretmen haftasonları çıkıyordu yazın. Ufak bi teknesi var. Taka işte. Çok bişe yakalayamıyo ama asıl büyük gemiler ağlar iş görüyo burdaÇekilecek çile değil o ya ekseri emekli işi genç adamın ne işi var saatlerce balık peşinde eğer satıcısı değilsen
İzmir’de çok oluyor kordonda çupra mevsimi at yakala sat restoranlara
börekOnlar tava balığı ızgara da levrek çupra abi tuzda orfoz lagos trança bunlar güzel oluyor tuzda da bak şahane oluyor becerebilirsen
Çuprayı alacak g*t bende yok enişte. Bi abi var rizede üniv.de hoca. O bazen davet ediyo da yapıyo yiyoruz 🤣150 liraya yiyordum Antalya da en son geçen sene 700 dü suan temiz 1100 vardır deniz çupra ama taze yoksa daha ucuz yerler var
Ora neresi 😁Etimesgut belediye başkanımız napıyo
Balık mezatı ne eniştemGüzel yapılırsa yerim balık taze olacak pazarda taze zor bulursun en güzeli balık mezatı taşa çıkarıyorlar ya orda arttırmayla alıyorsun
Bende çıkmıştım karaburun tarafında arkadaşın tekneyle tekir barbun falan geldi ağa çok yani işi biliyorsan at ağı çek sat hobi olarak hem kazanç olarak yapabilirsin ekstra iş kalamar da yakalamıştık tekne arkasına bırakıyor zokayı giderken takılıyor 1-2 tane sonra deniz boyu bi restoran vardı tanıdık orda pişirtip yemiştik rakıylaBenim kuzen öğretmen haftasonları çıkıyordu yazın. Ufak bi teknesi var. Taka işte. Çok bişe yakalayamıyo ama asıl büyük gemiler ağlar iş görüyo burda
Yakaladıkları balıkları hemen satıyorlar açık arttırmaylaBalık mezatı ne eniştem
İzlemesi zevkli ama kitliyolar mı yoksa kârlı mı anlamıyorumYakaladıkları balıkları hemen satıyorlar açık arttırmayla