Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Lazistan08 - Kasa Joker 1+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,170
95,465
113
O tutma olayı hastalık gibi adamlar nasıl zevk alıyorsa saatlerce olta basında durmaktan
Çekilecek çile değil o ya ekseri emekli işi genç adamın ne işi var saatlerce balık peşinde eğer satıcısı değilsen
İzmir’de çok oluyor kordonda çupra mevsimi at yakala sat restoranlara

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,318
8,578
113
Çekilecek çile değil o ya ekseri emekli işi genç adamın ne işi var saatlerce balık peşinde eğer satıcısı değilsen
İzmir’de çok oluyor kordonda çupra mevsimi at yakala sat restoranlara
Benim kuzen öğretmen haftasonları çıkıyordu yazın. Ufak bi teknesi var. Taka işte. Çok bişe yakalayamıyo ama asıl büyük gemiler ağlar iş görüyo burda

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,318
8,578
113
150 liraya yiyordum Antalya da en son geçen sene 700 dü suan temiz 1100 vardır deniz çupra ama taze yoksa daha ucuz yerler var
Çuprayı alacak g*t bende yok enişte. Bi abi var rizede üniv.de hoca. O bazen davet ediyo da yapıyo yiyoruz 🤣

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,170
95,465
113
Benim kuzen öğretmen haftasonları çıkıyordu yazın. Ufak bi teknesi var. Taka işte. Çok bişe yakalayamıyo ama asıl büyük gemiler ağlar iş görüyo burda
Bende çıkmıştım karaburun tarafında arkadaşın tekneyle tekir barbun falan geldi ağa çok yani işi biliyorsan at ağı çek sat hobi olarak hem kazanç olarak yapabilirsin ekstra iş kalamar da yakalamıştık tekne arkasına bırakıyor zokayı giderken takılıyor 1-2 tane sonra deniz boyu bi restoran vardı tanıdık orda pişirtip yemiştik rakıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...