- 35,629
- 13,117
- 113
Muro sen bir söz yazdın dagru yada yanlış deneyecem tabiki arkadaşını savuna bilirsin ama gelen ekstiriyide kabulb etmelisinGörmedin mi
Ama etmiyorsun sorun burda başlıyor
Oysa büyütülecek bir olay yok iyi formlar dost
Muro sen bir söz yazdın dagru yada yanlış deneyecem tabiki arkadaşını savuna bilirsin ama gelen ekstiriyide kabulb etmelisinGörmedin mi
Sen ne diyon la seninle konuşan mı oldu neyi alıntılamışım ben dikkatli oku.Sordum sadece sakin ol
Noldu knkYa varya zor tutuyorum şuan kendimi.ama.neyse bişey demiycem sakin Fatih sakinnn
Varlığın moral veriyo be kardeşim.senin gibi adamlar lazım bize.aksama bı rol patlayalım duruma göreKankam sakin ol canımsın
Bir buçuk saattir oradayım 5 dakika kayboldum çok mu😄😄😄Muro ayakta uyuyon la 😂
Yanlış alinatilamisim niye bu kadar sinirlsiniz arkadaşSen ne diyon la seninle konuşan mı oldu neyi alıntılamışım ben dikkatli oku.
Kanka sen gerekeni gerektiği yaparsın kim hakettiyse hakkını verirsin ondan şüphem yok sen listene bak kim var kim yokDostlar biraz sakin mi olsak artık şu 1 2 eleman ortalığı karıştırıyor isim vermeyeceğim modlarla paylaşacağım içlerinde multi de var muhtemelen.
Cehennem gibi sıcak burası murooBir buçuk saattir oradayım 5 dakika kayboldum çok mu😄😄😄
Yahu bana gider yapıyorsun altta mı kalayım düzgün kişiyi alıntıla o zaman hayret bişey.Yanlış alinatilamisim niye bu kadar sinirlsiniz arkadaş
Olur mu kardeşim bazılarının her saat başı ödül alması lazimKavga edicek kişiler gitsin dmden kavgasını etsin modlara şikayette bulunsun şurda 2 muhabbet yapıyoruz roll takip ediyoruz üstüne dost herkese dağıtım yapıyor yine birşeyler çıkıyor relax biraz önce saygı dostlar
Hakan paso olaysn lısteye gırmek ıcın yapma sunu kardesımYanlış alinatilamisim niye bu kadar sinirlsiniz arkadaş
Listeyi @Lazistan08 çıkarıyorKanka sen gerekeni gerektiği yaparsın kim hakettiyse hakkını verirsin ondan şüphem yok sen listene bak kim var kim yok
Evet,,emin oll bir laf var ya dostGerekli nezaket gösterilmeli bence de
Gardasim Allah razı olsun varlığın daim olsun roll açsanda acmasanda paramız pulumuz olsada olmasada biz gardasiz sen bastacisinVarlığın moral veriyo be kardeşim.senin gibi adamlar lazım bize.aksama bı rol patlayalım duruma göre
Pardon gardasim bilmiyordumListeyi @Lazistan08 çıkarıyor
Ne övdün be ısmının basına hz gelıcek adamın nerdeyseGardasim Allah razı olsun varlığın daim olsun roll açsanda acmasanda paramız pulumuz olsada olmasada biz gardasiz sen bastacisin
Boşver dostum.karismiycam ben😍Noldu knk
Öyle yazdı çünküPardon gardasim bilmiyordum