- 27,831
- 14,879
- 113
Destek veren Gülen arkadaşlar benim konulara uğramayın sakınKatılıyorum kral ben bsy dmedim
Destek veren Gülen arkadaşlar benim konulara uğramayın sakınKatılıyorum kral ben bsy dmedim
Eyvallah kankam adamsın😊İyiyim şükür gardasim canın varolsun 😊
Kesene bereket reisDağıtımı @Shooter34 yapacak,
Listeyi hazırlıcam birazdan
Ben sana katılıyorum dedşm benımı yanlıs anladınDestek veren Gülen arkadaşlar benim konulara uğramayın sakın
Hayır kardeşim sen değilBen sana katılıyorum dedşm benımı yanlıs anladın
He tamamHayır kardeşim sen değil
SanmamGeçen rolün ödülünü alanlar bu daha alabiliyorlar mu
Valla ben aldım gecen marketi hallettim ilaç geldi sagolsun herkesGeçen rolün ödülünü alanlar bu daha alabiliyorlar mu
HeSanmam
Almaz herhalde kanka ama yinede karar Lazistan08 dostumuzunGeçen rolün ödülünü alanlar bu daha alabiliyorlar mu
Öyle demiyecen Muro ozaman konu acmayacan konu açarsan herkez ugramada özgürDestek veren Gülen arkadaşlar benim konulara uğramayın sakın
Öncelik tabiki de almayanlar olur aç gözlülüğe lüzum yokGeçen rolün ödülünü alanlar bu daha alabiliyorlar mu
O zaman darısı başımıza diyelim dost heÖncelik tabiki de almayanlar olur aç gözlülüğe lüzum yok
Puskaslik gollerin adamı adamsin 🙂Öncelik tabiki de almayanlar olur aç gözlülüğe lüzum yok
Öyle bir dava yok burda bana sallayacak adam sonra konuya mi gelecek gardaşımÖyle demiyecen Muro ozaman konubacmayacan konu açarsan hetkez ugramada özgür
Doğru olan da bu 🙃Öncelik tabiki de almayanlar olur aç gözlülüğe lüzum yok
Bu sefer bizim yüzümüz gülecek İnşallahO zaman darısı başımıza diyelim dost he
Bakalım insBu sefer bizim yüzümüz gülecek İnşallah
Sana kimse sallamadı kiÖyle bir dava yok burda bana sallayacak adam sonra konuya mi gelecek gardaşım