- 7,072
- 2,274
- 113
HsjskslÖyle demiyecen Muro ozaman konu acmayacan konu açarsan herkez ugramada özgür
HsjskslÖyle demiyecen Muro ozaman konu acmayacan konu açarsan herkez ugramada özgür
Görmedin miSana kimse sallamadı ki
Dost valla ben takip ettim izledim ama kendi güzelliğinden dolayı versene şahsen almam,,zaten bir önceki rolde almışım ödülümü,almayan arkadaşlar var var onlar almalı,,öyle saçma şeymiş olur,,aç gözlülük olmazz bozar biziiGeçen rolün ödülünü alanlar bu daha alabiliyorlar mu
Cenk reis vallahi adamsin billahi adamsinDost valla ben takip ettim izledim ama kendi güzelliğinden dolayı versene şahsen almam,,zaten bir önceki rolde almışım ödülümü,almayan arkadaşlar var var onlar almalı,,öyle saçma şeymiş olur,,aç gözlülük olmazz bozar bizii
Kazandıdışarı çıktım geldim şimdi ne oldu buna
Laz uşağının vereceği karar bekleniyor.dışarı çıktım geldim şimdi ne oldu buna
Lan adam biliyor zaten neyi kavurucu ne diyorsunGeçen rolün ödülünü alanlar bu daha alabiliyorlar mu
İsim ver bence dostDostlar biraz sakin mi olsak artık şu 1 2 eleman ortalığı karıştırıyor isim vermeyeceğim modlarla paylaşacağım içlerinde multi de var muhtemelen.
Şöyle modlara halleder onlarDostlar biraz sakin mi olsak artık şu 1 2 eleman ortalığı karıştırıyor isim vermeyeceğim modlarla paylaşacağım içlerinde multi de var muhtemelen.
Gerekli nezaket gösterilmeli bence deDost valla ben takip ettim izledim ama kendi güzelliğinden dolayı versene şahsen almam,,zaten bir önceki rolde almışım ödülümü,almayan arkadaşlar var var onlar almalı,,öyle saçma şeymiş olur,,aç gözlülük olmazz bozar bizii
Kankam sakin ol canımsınYa varya zor tutuyorum şuan kendimi.ama.neyse bişey demiycem sakin Fatih sakinnn
Murom az sakin olhahahahhaLan adam biliyor zaten neyi kavurucu ne diyorsun
Muro ayakta uyuyon la 😂dışarı çıktım geldim şimdi ne oldu buna
Sordum sadece sakin olLaz uşağının vereceği karar bekleniyor.
İnsan birazda kendinden başkasını düşünmeli,,Cenk reis vallahi adamsin billahi adamsin