- 5,591
- 5,846
- 113
Promil benimde yüksekben alkollüyüm cünüp sayılıyor muyum dost![]()
Promil benimde yüksekben alkollüyüm cünüp sayılıyor muyum dost![]()
Kanka sende ayyaş yazıyor zaten ne desek iflah olmazsınben alkollüyüm cünüp sayılıyor muyum dost![]()
futbol oynarsan ve gol girersen içinden geçeriz o zaman hemşerimPromil benimde yüksek
Baskete devammmmfutbol oynarsan ve gol girersen içinden geçeriz o zaman hemşerim![]()
ben sabah kendime gelmek için bira içiyorum kanka ondan sonra kahve içiyorum direk kahve içersem kendime gelemiyorumKanka sende ayyaş yazıyor zaten ne desek iflah olmazsın
Soğuk bira da yazın fena sarıyor beben sabah kendime gelmek için bira içiyorum kanka ondan sonra kahve içiyorum direk kahve içersem kendime gelemiyorum![]()
Yav dur hele iki muhabbet ediyoruz bırak sayı saymayı şimdi44 44 cıkmıs bu perotta 44 cıksq 35 beklerız be
Ben o kadar değil 😂 sabit düzenli hayatım var siki tutarız 😂 hayatımın en iyi yıllık iznini geçiriyorum nazar değmesinben sabah kendime gelmek için bira içiyorum kanka ondan sonra kahve içiyorum direk kahve içersem kendime gelemiyorum![]()
Soğuk bira da yazın fena sarıyor be
Dolapta var 16 tane şimdi belaya koyma beni 😂Soğuk bira da yazın fena sarıyor be
Ye ıc yat haftasuBen o kadar değil 😂 sabit düzenli hayatım var siki tutarız 😂 hayatımın en iyi yıllık iznini geçiriyorum nazar değmesin
Bizde başkandan izin alırsak cikacaz yıllık izneBen o kadar değil 😂 sabit düzenli hayatım var siki tutarız 😂 hayatımın en iyi yıllık iznini geçiriyorum nazar değmesin
nazar değmesin dostum izinde eğlencene bakıcan onla bunla uğraşmıcan yoksa izinden bir şey anlamazsın bak keyfine rakı içicez senle daha rakııBen o kadar değil 😂 sabit düzenli hayatım var siki tutarız 😂 hayatımın en iyi yıllık iznini geçiriyorum nazar değmesin
Gel seni Yunanistan’a tatile getireyim metoYe ıc yat haftasu
Gidiyorum adalara tatile kısmetse bir kaç hafta kafa dinlicem,nazar değmesin dostum izinde eğlencene bakıcan onla bunla uğraşmıcan yoksa izinden bir şey anlamazsın bak keyfine rakı içicez senle daha rakıı![]()
Ohh missaGidiyorum adalara tatile kısmetse bir kaç hafta kafa dinlicem,
İçeriz rakı köpeğin olsun
valla 1 yıl oldu herhalde rakı içmeyeli şöyle güzel ortamda tek başına sarmıyor ya şarap çakıyorum yada 8-9 biraGidiyorum adalara tatile kısmetse bir kaç hafta kafa dinlicem,
İçeriz rakı köpeğin olsun
Onu hep yapiyon zaten daha viski iccez senlevalla 1 yıl oldu herhalde rakı içmeyeli şöyle güzel ortamda tek başına sarmıyor ya şarap çakıyorum yada 8-9 bira![]()