- 11,501
- 10,009
- 113
enerjim yüksekken getirelim 1 biram kaldı dolapta sonra bayılırım benmuhabbete daldık hadi maç bak gel bakam hemşerim @Lazistan08
enerjim yüksekken getirelim 1 biram kaldı dolapta sonra bayılırım benmuhabbete daldık hadi maç bak gel bakam hemşerim @Lazistan08
Mekan neresi la seninvalla 1 yıl oldu herhalde rakı içmeyeli şöyle güzel ortamda tek başına sarmıyor ya şarap çakıyorum yada 8-9 bira![]()
Şarap yanlız içmem bir kadın eşlik etmelivalla 1 yıl oldu herhalde rakı içmeyeli şöyle güzel ortamda tek başına sarmıyor ya şarap çakıyorum yada 8-9 bira![]()
Yok reıs saol kumbarayı bosdurma nıyetım yokGel seni Yunanistan’a tatile getireyim meto
Daha maçı gelmedimuhabbete daldık hadi maç bak gel bakam hemşerim @Lazistan08
dünyalıyız çok şükür izmirdeyim şuandaMekan neresi la senin
İzmirdeysen beraberde oturalmŞarap yanlız içmem bir kadın eşlik etmeli
Bira içerim yarasın tüm forumun şerefine
Rakı hafta bir dostlarla
Tam gorev adamıBu çeyrege kıtlenelımm
Ben tanıdık var İzmir'de çok da biz İstanbul dayizdünyalıyız çok şükür izmirdeyim şuanda
ben ünideyken 4 günde 3litrelik rakı içiyordum tekelci kankam vardı babası meyhaneciydi burgaz 3 litrelik rakıları benim salona koyuyorlardı depo yoktu istediğin zaman iç diyorlardı yıllar yıllar önceŞarap yanlız içmem bir kadın eşlik etmeli
Bira içerim yarasın tüm forumun şerefine
Rakı hafta bir dostlarla
Aslanım benımTam gorev adamı
aslında kuşadasında yaşıyordum bende mecburiyetten geldim izmire yaBen tanıdık var İzmir'de çok da biz İstanbul dayiz
Afiyet olsun yarasın ,ben ünideyken 4 günde 3litrelik rakı içiyordum tekelci kankam vardı babası meyhaneciydi burgaz 3 litrelik rakıları benim salona koyuyorlardı depo yoktu istediğin zaman iç diyorlardı yıllar yıllar önce![]()