- 11,501
- 10,009
- 113
all in dedin bütün sırrı bozdun olmazzDostlar şöyle yapacaz,
Bu gelirse 1 adım daha atacaz all in tüm kasa orası gelirse toplu dağıtım iyi miktar destek verin hep beraber kazanalım
all in dedin bütün sırrı bozdun olmazzDostlar şöyle yapacaz,
Bu gelirse 1 adım daha atacaz all in tüm kasa orası gelirse toplu dağıtım iyi miktar destek verin hep beraber kazanalım
tamam kardoDostlar şöyle yapacaz,
Sen yeterkı destek ıste verırık yuzukluDostlar şöyle yapacaz,
Harbiden cenabet varsa bi güdül olmasa dahi suya elini sürsün af dilesinKanka önce bir sor aramızda cenabet varmı diye
Umarım kazanırsin kankaDostlar şöyle yapacaz,
Bu saatler aenın uyku saatlerin zıbarSen yeterkı destek ıste verırık yuzuklu
Ben metinden şüpheleniyorumHarbiden cenabet varsa bi güdül olmasa dahi suya elini sürsün af dilesin
Maşallah desin bişe desin😂
Tek adım aanıyldum 1 adım daha ckınca yuzume au çarptımHarbiden cenabet varsa bi güdül olmasa dahi suya elini sürsün af dilesin
Sana ve takip eden arkadaşlara bol şanslar. Takip etmek isterdim uyku çöktü. Herkese iyi gecelerDostlar şöyle yapacaz,
Lazıstan kardesımızı yanlızmı bırakalım kurtların arasındaBu saatler aenın uyku saatlerin zıbar
Duş için vakit verin geliyomHarbiden cenabet varsa bi güdül olmasa dahi suya elini sürsün af dilesin
Yüzüğü düşürdüm denizde iyi bir denizaltı dalgıç lazım varmı tanıdık,Sen yeterkı destek ıste verırık yuzuklu
Ulan metin kurtla koyun yer çobanla ağlarsınLazıstan kardesımızı yanlızmı bırakalım kurtların arasında
Sen bı doeda yap gelDuş için vakit verin geliyom
Kac gundur yuzuk dıyorsun neyse benım yuzuge kaldın yada @KaRaa var profıl resmınde gorundugu gıbı suda ıyıdırYüzüğü düşürdüm denizde iyi bir denizaltı dalgıç lazım varmı tanıdık,
Maddiyat önemli değilde manevi önemi var senin dudakların değdi
ben alkollüyüm cünüp sayılıyor muyum dostSen bı doeda yap gel
Severiz burdaysa gelsin 😂Kac gundur yuzuk dıyorsun neyse benım yuzuge kaldın yada @KaRaa var profıl resmınde gorundugu gıbı suda ıyıdır
Onu oda kurtarmz kanka 😂😂Sen bı doeda yap gel
Doeada hdabla ne varsa artik ughgSen bı doeda yap gel