http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Lazistan08 / Kasa - Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,409
13,789
113
Son 35 dakika kaldı listede olan adamlar neden konuda değil çözemedim odul garanti değil siz yoksunuz tüm ödüle ben tek talip olurum puahha
Kardeşim maç baslayali 10 dk olmuş belki duşa girdik belki tuvaletimiz geldi. Belki zikkimlaniyoruz. Herşey de kötü niyet aramayın. Az önce de liste belliydi listede değildik ama maçı takip ettik totenledik

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,334
24,259
113
Kardeşim maç baslayali 10 dk olmuş belki duşa girdik belki tuvaletimiz geldi. Belki zikkimlaniyoruz. Herşey de kötü niyet aramayın. Az önce de liste belliydi listede değildik ama maçı takip ettik totenledik
Avustalya ligindeki mac uzatmaya gitmiş 23 korner çıkmış abi çüş

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,439
7,217
113
Reis bu çocuk nasıl birşey anlamadım gitti sanki kendisi açmış rolü bize mudehale ediyor konu sahibiyle olan samimiyetimi bilmeden muhattap oluyor herif.
Kanka boşver seni etiketlememiş zaten diğer iki arkadaşı etiketlemiş onlarla muhabbeti varsa nazı geçiyor diye yapmıştır takılma sen kötü niyetli değil aslında da biraz fazla salça oluyor doğru napalım onu da öyle kabul edelim 😂

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,439
7,217
113
Dakika 20 güzel devam böyle ikinci yarı coşarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...