http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Lazistan08 / Kasa - Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,409
13,789
113
Söyle göz ucuyla maça baktimda şutsuz maç çok tehlikeli. Kısacası feleğin çemberinden geçmemiz gerekecek yine

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,439
7,217
113
İlk yarının üçte birlik bölümü geride kaldı güzel

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Son 35 dakika kaldı listede olan adamlar neden konuda değil çözemedim odul garanti değil siz yoksunuz tüm ödüle ben tek talip olurum puahha
Sen niye zıplayıp duruyorsun hâlâ Erhan? Sanane sana mı soracağım buranın ağası paşası sen misin? Herkese salça olmayı bırak birdaha bana tek kelime etme senin konuna gelmiyorum sen de gelmiyorsun ve konuşmuyoruz böyle ortak konularda da bana tek kelime etme işine bak.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,439
7,217
113
Sen niye zıplayıp duruyorsun hâlâ Erhan? Sanane sana mı soracağım buranın ağası paşası sen misin? Herkese salça olmayı bırak birdaha bana tek kelime etme senin konuna gelmiyorum sen de gelmiyorsun ve konuşmuyoruz böyle ortak konularda da bana tek kelime etme işine bak.
Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın. Gerek yok.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,130
13,147
113
La brocan sakin adam senin ismini bile yazmamış salla gitsin gerginliğe gerek yok 👋👋

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...