Konum atsin resim çekip atsin inanalım o zaman kanit lazım yoksa inanmam puhaaLan adam @Lazistan08 suyun altında rol yapıyor sen hala tatilde adamın burda ne işi var diyon😂
Kanka tüplü fotoğrafını attı bana okyanusun 1200 metre derinliğinde kalem kağıt almış analiz yapıyordu ben ikna oldum 😂Konum atsin resim çekip atsin inanalım o zaman kanit lazım yoksa inanmam puhaa
EtmağğğğğSon 35 dakika kaldı listede olan adamlar neden konuda değil çözemedim odul garanti değil siz yoksunuz tüm ödüle ben tek talip olurum puahha
Ettim bileEtmağğğğğ
İzliyoruz kardeşim neden ilk 10 dj golsüz geçti sanıyorsun@Barrios @murobaşkan gelin de az maci takip edin puhhaa
Sen niye zıplayıp duruyorsun hâlâ Erhan? Sanane sana mı soracağım buranın ağası paşası sen misin? Herkese salça olmayı bırak birdaha bana tek kelime etme senin konuna gelmiyorum sen de gelmiyorsun ve konuşmuyoruz böyle ortak konularda da bana tek kelime etme işine bak.Son 35 dakika kaldı listede olan adamlar neden konuda değil çözemedim odul garanti değil siz yoksunuz tüm ödüle ben tek talip olurum puahha
3 şut var macta kanka yanlış maça bakıyorsun galiba puhhaaSöyle göz ucuyla maça baktimda şutsuz maç çok tehlikeli. Kısacası feleğin çemberinden geçmemiz gerekecek yine
Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın. Gerek yok.Sen niye zıplayıp duruyorsun hâlâ Erhan? Sanane sana mı soracağım buranın ağası paşası sen misin? Herkese salça olmayı bırak birdaha bana tek kelime etme senin konuna gelmiyorum sen de gelmiyorsun ve konuşmuyoruz böyle ortak konularda da bana tek kelime etme işine bak.
La brocan sakin adam senin ismini bile yazmamış salla gitsin gerginliğe gerek yok 👋👋Sen niye zıplayıp duruyorsun hâlâ Erhan? Sanane sana mı soracağım buranın ağası paşası sen misin? Herkese salça olmayı bırak birdaha bana tek kelime etme senin konuna gelmiyorum sen de gelmiyorsun ve konuşmuyoruz böyle ortak konularda da bana tek kelime etme işine bak.