- 22,130
- 13,147
- 113
EhehehehehrAman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın. Gerek yok.
EhehehehehrAman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın. Gerek yok.
Kardeşim maç baslayali 10 dk olmuş belki duşa girdik belki tuvaletimiz geldi. Belki zikkimlaniyoruz. Herşey de kötü niyet aramayın. Az önce de liste belliydi listede değildik ama maçı takip ettik totenledikSon 35 dakika kaldı listede olan adamlar neden konuda değil çözemedim odul garanti değil siz yoksunuz tüm ödüle ben tek talip olurum puahha
Reis bu çocuk nasıl birşey anlamadım gitti sanki kendisi açmış rolü bize mudehale ediyor konu sahibiyle olan samimiyetimi bilmeden muhattap oluyor herif.Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın. Gerek yok.
Avustalya ligindeki mac uzatmaya gitmiş 23 korner çıkmış abi çüşKardeşim maç baslayali 10 dk olmuş belki duşa girdik belki tuvaletimiz geldi. Belki zikkimlaniyoruz. Herşey de kötü niyet aramayın. Az önce de liste belliydi listede değildik ama maçı takip ettik totenledik
Kanka boşver seni etiketlememiş zaten diğer iki arkadaşı etiketlemiş onlarla muhabbeti varsa nazı geçiyor diye yapmıştır takılma sen kötü niyetli değil aslında da biraz fazla salça oluyor doğru napalım onu da öyle kabul edelim 😂Reis bu çocuk nasıl birşey anlamadım gitti sanki kendisi açmış rolü bize mudehale ediyor konu sahibiyle olan samimiyetimi bilmeden muhattap oluyor herif.