- 25,334
- 24,259
- 113
Euro olsaydi suan dünyada olmazdim dost2 m € mu ? Tlmi
Euro olsaydi suan dünyada olmazdim dost2 m € mu ? Tlmi
Osimhen den daha mı büyük oyuncu da gelmeyecekDonnaruma gsye kesin gelir kanka puhhaa
2 m tl senin taşşağının sadakası olsun yedin yedindaEuro olsaydi suan dünyada olmazdim dost
Avrupanin belki şuan en iyi 3 kalecisinden biridir donnaruma suan gelmez bu yastayken ilerde belki gelirUla bizi Beşiktaşla karıştırdın galiba kimler kimler geldi bu kulübe daha yeni en elit 5 santrafordan birini alıyoruz hala o gelir bu gelir diye dalga geçmeye kalkma gelirse altında kalırsın 😂
2 milyonu nasıl harcayabildin la büyük yeteneksin euro olsa sana o da dayanmazdı😂Euro olsaydi suan dünyada olmazdim dost
700 kazandim onu komple kaybettim jakcpot yakaladım daha sonra 900 geldi ordan onuda kaybettik tertemiz olduk dost2 m tl senin taşşağının sadakası olsun yedin yedinda
La oğlum osimhen diyorum 26 yaşında şu an adamı alıyoruz. Kim hayal edebilirdi geçen sene bize gelmesini. Yapmayın şunu işte sonra gelince ağlıyorsunuz 😂 Bazen ummadığın fırsatlar çıkabiliyor yine olabilir emin olmaAvrupanin belki şuan en iyi 3 kalecisinden biridir donnaruma suan gelmez bu yastayken ilerde belki gelir
Günaydın gönlü zengin dost başarılarGünaydın güzel pazarlar,
Kurusunlar,
Gelsin kanka ben senden daha çok isterim ama çoğu yıldız oyuncu turkiyede oynamak istemiyir ligin kalitesi düşük diye ee adamlarda hakli bende futbolcu olsam turkiyede oynamak istemem ligimiz cidden çok kötü lig olamaya basladi gs şl de olmasa osiye turkiye ligi için bu bonservis ücretini verirmiydi hiçLa oğlum osimhen diyorum 26 yaşında şu an adamı alıyoruz. Kim hayal edebilirdi geçen sene bize gelmesini. Yapmayın şunu işte sonra gelince ağlıyorsunuz 😂 Bazen ummadığın fırsatlar çıkabiliyor yine olabilir emin olma
Son 2 3 senedir o algı kırıldı dost artık genç piyasası olan adamlar da geliyor mesela öyle olmasa Tamyy abraham bu yaşta türkiye'nin en büyük üçüncü kulübüne gelir miydi😂Gelsin kanka ben senden daha çok isterim ama çoğu yıldız oyuncu turkiyede oynamak istemiyir ligin kalitesi düşük diye ee adamlarda hakli bende futbolcu olsam neden turkiyede oynamak istemem ligimiz cidden çok kötü lig olamaya basladi gs şl de olmasa osiyr turkiye ligi için bu bonservis ücretini verirmiydi hiç