- 24,525
- 12,831
- 113
Bol şans
Bundan olacak gibi değil ağa, fizik ayak felan ben hiç beğenmedim canlı olarak izledim hem antrenman hem maç performansı olarakAdam cok az oynadi ya bi gormek lazim bence. Osterwolde ilk grldiginde buna nasil bu kadar para verildi diye laf ediyorlardi. Simdi topclass topcu
Yav kardeşim az ya da çok ne oynarsa oynasın kumaşından biraz bişeyler anlarsın gs'nin topçusu değil adam iyi olsa genk'te yedek olmazdı genk'in yedek topçusunu aldık düşün. Tamamen yanlış transfer diğer alternatifleri alamayınca alelacele bunu aldılar bu adam bizim listede yoktu o zaman.Adam cok az oynadi ya bi gormek lazim bence. Osterwolde ilk grldiginde buna nasil bu kadar para verildi diye laf ediyorlardi. Simdi topclass topcu
Hey maşallah be valla helal olsun kaç gündür forumun yükünü sen çekiyorsun kesene bereket
Valla ben de pek bir marifetini goremedim de yeni ulke yeni lig bahanesi var diyelim 😆Bundan olacak gibi değil ağa, fizik ayak felan ben hiç beğenmedim canlı olarak izledim hem antrenman hem maç performansı olarak
Sakin ol az daha kazanırsam akanji için kulübe sponsor olacam 😂Yav kardeşim az ya da çok ne oynarsa oynasın kumaşından biraz bişeyler anlarsın gs'nin topçusu değil adam iyi olsa genk'te yedek olmazdı genk'in yedek topçusunu aldık düşün. Tamamen yanlış transfer diğer alternatifleri alamayınca alelacele bunu aldılar bu adam bizim listede yoktu o zaman.
Iste bizde de olsa yardım etsek te yok işte puhhaaHey maşallah be valla helal olsun kaç gündür forumun yükünü sen çekiyorsun kesene bereket
Davinson torpili gibi biraz dogru diyorsun. Davinsonu mutlu etmek icin yapılmış gibi😆Yav kardeşim az ya da çok ne oynarsa oynasın kumaşından biraz bişeyler anlarsın gs'nin topçusu değil adam iyi olsa genk'te yedek olmazdı genk'in yedek topçusunu aldık düşün. Tamamen yanlış transfer diğer alternatifleri alamayınca alelacele bunu aldılar bu adam bizim listede yoktu o zaman.
Evet 2 milyonu tek gecede yiyip geldiğin gibi puhahahahIste bizde de olsa yardım etsek te yok işte puhhaa
Aman yarabbi kral kaleye de donarumayı aldır bari el atmışken bi kupon fazla tutturalım artık napalım 😂😂Sakin ol az daha kazanırsam akanji için kulübe sponsor olacam 😂
Donnaruma gsye kesin gelir kanka puhhaaAman yarabbi kral kaleye de donarumayı aldır bari el atmışken bi kupon fazla tutturalım artık napalım 😂😂
Ağlıyorum puhhaaEvet 2 milyonu tek gecede yiyip geldiğin gibi puhahahah
Adamı mutlu edecez diye biraz daha oynasa 20 milyon taraftar depresyona girecektik 😂Davinson torpili gibi biraz dogru diyorsun. Davinsonu mutlu etmek icin yapılmış gibi😆
Onun için destek attım zaten kulübe 😂Aman yarabbi kral kaleye de donarumayı aldır bari el atmışken bi kupon fazla tutturalım artık napalım 😂😂
2 m € mu ? TlmiAğlıyorum puhhaa
Ula bizi Beşiktaşla karıştırdın galiba kimler kimler geldi bu kulübe daha yeni en elit 5 santrafordan birini alıyoruz hala o gelir bu gelir diye dalga geçmeye kalkma gelirse altında kalırsın 😂Donnaruma gsye kesin gelir kanka puhhaa