http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Lazistan08 / Kasa - Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,883
8,614
113
Peş peşe korner bekliyorum evden haydi

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,439
7,217
113
Hadi siz de cıvıtmayın korner atın

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,334
24,259
113
Ula bizi Beşiktaşla karıştırdın galiba kimler kimler geldi bu kulübe daha yeni en elit 5 santrafordan birini alıyoruz hala o gelir bu gelir diye dalga geçmeye kalkma gelirse altında kalırsın 😂
Avrupanin belki şuan en iyi 3 kalecisinden biridir donnaruma suan gelmez bu yastayken ilerde belki gelir

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,406
13,788
113
Salak ev tek başına 2 korner getirmesi lazım ama yoracak belli ki

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,439
7,217
113
Avrupanin belki şuan en iyi 3 kalecisinden biridir donnaruma suan gelmez bu yastayken ilerde belki gelir
La oğlum osimhen diyorum 26 yaşında şu an adamı alıyoruz. Kim hayal edebilirdi geçen sene bize gelmesini. Yapmayın şunu işte sonra gelince ağlıyorsunuz 😂 Bazen ummadığın fırsatlar çıkabiliyor yine olabilir emin olma

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,439
7,217
113
Son dakikalara iki tane kalmasın bir tane şimdiden atsınlar hadi bir korner.

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,168
450
83
ayak diretmeseler de atalar kornerleri top ortada dönüyor boş boş

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,334
24,259
113
La oğlum osimhen diyorum 26 yaşında şu an adamı alıyoruz. Kim hayal edebilirdi geçen sene bize gelmesini. Yapmayın şunu işte sonra gelince ağlıyorsunuz 😂 Bazen ummadığın fırsatlar çıkabiliyor yine olabilir emin olma
Gelsin kanka ben senden daha çok isterim ama çoğu yıldız oyuncu turkiyede oynamak istemiyir ligin kalitesi düşük diye ee adamlarda hakli bende futbolcu olsam turkiyede oynamak istemem ligimiz cidden çok kötü lig olamaya basladi gs şl de olmasa osiye turkiye ligi için bu bonservis ücretini verirmiydi hiç

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,439
7,217
113
Gelsin kanka ben senden daha çok isterim ama çoğu yıldız oyuncu turkiyede oynamak istemiyir ligin kalitesi düşük diye ee adamlarda hakli bende futbolcu olsam neden turkiyede oynamak istemem ligimiz cidden çok kötü lig olamaya basladi gs şl de olmasa osiyr turkiye ligi için bu bonservis ücretini verirmiydi hiç
Son 2 3 senedir o algı kırıldı dost artık genç piyasası olan adamlar da geliyor mesela öyle olmasa Tamyy abraham bu yaşta türkiye'nin en büyük üçüncü kulübüne gelir miydi😂

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,406
13,788
113
Yav korner gelecek ama muhtemelen son 7-8 dk kala tüm riskleri alacak ev öyle gelecek diye tahmin ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...