hocam yanlıs anlamada adam 25+ sayı oynadı ne alaka maçın en kötüsü ?Maçın en kötüsü malesef
hocam yanlıs anlamada adam 25+ sayı oynadı ne alaka maçın en kötüsü ?Maçın en kötüsü malesef
Bonga gotune bal sürmüş cikmis zatenBonga kariyer maçını oynadı
boşver ona laf anlatma maçı kazansaydık alpereni ağzından eksik etmezdi. bizim çocuk +25 oynadı. 4 kişi hariç takımdan destek alamadıkHocam bu yanlis yorum ilk 3 Per tutan alperen di zaten
Yukarda attım tek o değil Şehmus ta öyleErcan 26 dakika 2 sayi neyse bir sonrakinde insallah daha genc alperen
39 dk biz üstündük 2 topla kaybettik son dk geçmiş olsun sana daOlmayınca olmuyor, kısmet değilmiş yapacak bişe yok
Ya hadi sehmuz ekstra olarak bakiyoruz ercan nerde savunmada da ben gormedimYukarda attım tek o değil Şehmus ta öyle
Basketbol öyle bi oyun değil işte. Sen her fark açıldığında süre varken 3lük deneyip kaçırırsan ve bu maçı kaybedersen sana yazar. Alperen’den bahsediyorumhocam yanlıs anlamada adam 25+ sayı oynadı ne alaka maçın en kötüsü ?
benchten hiç katkı alamadık tamam final streside bu kadarda korkak oynamamak lazım sen zaten bench adamısın 3 4 dk oynama süren var buldugun boş atısları değerlendireceksinYukarda attım tek o değil Şehmus ta öyle
Alperen’i geçen maçtada beğenmedim çok boş harcadı bu maçta da beğenmedim.boşver ona laf anlatma maçı kazansaydık alpereni ağzından eksik etmezdi. bizim çocuk +25 oynadı. 4 kişi hariç takımdan destek alamadık
hadi oradan 2005 senesinden beridir nba takip ederim. futbol izlemem sadece basketbol izlerim. spurs maçlarını kaçırmam ne anlatıon sen ya basketbol öyle değilmiş ne anlatıyrosun farkı açmak için zaten üçlük atarsınBasketbol öyle bi oyun değil işte. Sen her fark açıldığında süre varken 3lük deneyip kaçırırsan ve bu maçı kaybedersen sana yazar. Alperen’den bahsediyorum
Yanlış düşünce kimse alperen e yazmaz maçı sen 26 dakika oynayan ercandan hicbir katkı almazsan alperen ne yapsınBasketbol öyle bi oyun değil işte. Sen her fark açıldığında süre varken 3lük deneyip kaçırırsan ve bu maçı kaybedersen sana yazar. Alperen’den bahsediyorum
Tamam konu ben baskette senden üstünüm ben en iyiyime geldiyse sana iyi geceler dostum.hadi oradan 2005 senesinden beridir nba takip ederim. futbol izlemem sadece basketbol izlerim. spurs maçlarını kaçırmam ne anlatıon sen ya basketbol öyle değilmiş ne anlatıyrosun
Çok gereksiz zamanda çok boş denedi farkı açabilirdik.Yanlış düşünce kimse alperen e yazmaz maçı sen 26 dakika oynayan ercandan hicbir katkı almazsan alperen ne yapsın
Harbiden boş şutları kaçırır Obrayı ÇıldırtırtıBonga gotune bal sürmüş cikmis zaten