- 28,119
- 27,330
- 113
Dorsey vardi mesele final maçlarını oynayabilmek te Yunanistanin kadrosu bu konuda çok tecrübeliydiZannetmiyorum Yunanistanın Giannis ve Sloukas dışında taşıyacak oyuncusu yoktu içeriyi kapat kimse üçlük sokamıyor onlarda da
Dorsey vardi mesele final maçlarını oynayabilmek te Yunanistanin kadrosu bu konuda çok tecrübeliydiZannetmiyorum Yunanistanın Giannis ve Sloukas dışında taşıyacak oyuncusu yoktu içeriyi kapat kimse üçlük sokamıyor onlarda da
Çocuğun gücü kalmadı çembere gidecek maç boyunca boğuştuAlperen son 3 dk 6 fark öndeyken biz ekstra bi 3 Luk denedi onu denemeyp potaya gtseydi şuan biz seviniyorduk o ekstrayi pota altında yapsaydı daha iyi olablirdi
Elbette tabi cani saolsun güzel ulkeminÇocuğun gücü kalmadı çembere gidecek maç boyunca boğuştu
Kim var tecrübeli Yunanistan en son finalini 2009 da oynadı sen Spanoulis dönemiyle karıştırıyorsunDorsey vardi mesele final maçlarını oynayabilmek te Yunanistanin kadrosu bu konuda çok tecrübeliydi
2 sayisi var sadeceErcan osmani üçlük denememiş bu nasıl iş
Ercan saha da yoktu bugün turnuvanın en kötü maçını oynadıErcan osmani üçlük denememiş bu nasıl iş
Papanikalao var slukas var ante var daha kaç oyuncu olsun bizde final görmüş tek oyuncu bile yoktu macin son çeyreğinde fark 6 Di 2 3 tane hucum yapıp bos donduk mac berabere son topta hucum ribandu verdik eger biraz tecrübeli olsak bu maçı biz alırdık dostKim var tecrübeli Yunanistan en son finalini 2009 da oynadı sen Spanoulis dönemiyle karıştırıyorsun
Biz her türlü Yunanistan dan iyiyiz Yunanistan olsa finalde 10-15 sayı farkla kaybederdi maçı buraya kadar bile getiremezdiPapanikalao var slukas var ante var daha kaç oyuncu olsun bizde final görmüş tek oyuncu bile yoktu macin son çeyreğinde fark 6 Di 2 3 tane hucum yapıp bos donduk mac berabere son topta hucum ribandu verdik eger biraz tecrübeli olsak bu maçı biz alırdık dost
Biz iyiyiz biraz tecrübemiz olsa maci alırdık diyorum bende bu kadarBiz her türlü Yunanistan dan iyiyiz Yunanistan olsa finalde 10-15 sayı farkla kaybederdi maçı buraya kadar bile getiremezdi
Kadromuz azcık geniş olsa alırdık son çeyreğe nefesimiz yetmedi çok yoruldular Alperenin yanına bir sonraki turnuva Ömer Kutluay eklenince alırız biz bu kupayıBiz iyiyiz biraz tecrübemiz olsa maci alırdık diyorum bende bu kadar
Bir önceki maç da 6 tane üçlük atan takım nasıl hiç deneme yapmazErcan saha da yoktu bugün turnuvanın en kötü maçını oynadı
Bilmiyorum çembere bile bakmadıBir önceki maç da 6 tane üçlük atan takım nasıl hiç deneme yapmaz
final heyecanı başka olur bu kadroda üç kişi hariç o heyecanı yenebilen yoktu zaten 2 si avrupada finaller görmüş cedi ve larkin diğeride zaten avrupadaki finallerden bile daha zor geçen nba playoffları yaşamış alperen. genç kadro olacaktır bunlar. gelecek sampiyonluklarda bir altın madalyamız var ben eminim artıkBir önceki maç da 6 tane üçlük atan takım nasıl hiç deneme yapmaz
Ömer Kutluay ve Ömer Ege bu şekilde gelişmeye devam ederse çok iyi bir kadromuz olacak sonraki yıllardafinal heyecanı başka olur bu kadroda üç kişi hariç o heyecanı yenebilen yoktu zaten 2 si avrupada finaller görmüş cedi ve larkin diğeride zaten avrupadaki finallerden bile daha zor geçen nba playoffları yaşamış alperen. genç kadro olacaktır bunlar. gelecek sampiyonluklarda bir altın madalyamız var ben eminim artık