http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Lazistan08 - Avrupa Şampiyonu TÜRKİYE 🇹🇷

Kupon Miktarı
26400
Kupon Oranı
2.21

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,146
27,362
113
Zannetmiyorum Yunanistanın Giannis ve Sloukas dışında taşıyacak oyuncusu yoktu içeriyi kapat kimse üçlük sokamıyor onlarda da
Dorsey vardi mesele final maçlarını oynayabilmek te Yunanistanin kadrosu bu konuda çok tecrübeliydi

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,193
404
83
Ercan osmani üçlük denememiş bu nasıl iş

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
1,365
113
Ya kimse zaten gelip bu çocukları kötülemesin bir zahmet klavye arkasından koltugunda oturup ağzında sigara içerek maçı izleyen tayfaya burada alın teriyle inancıyla mucade eden bu çocuklara eleştiri yaptırtmam ben gerekirse forumdan banlanırım yinede yaptırtmam.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,146
27,362
113
Kim var tecrübeli Yunanistan en son finalini 2009 da oynadı sen Spanoulis dönemiyle karıştırıyorsun
Papanikalao var slukas var ante var daha kaç oyuncu olsun bizde final görmüş tek oyuncu bile yoktu macin son çeyreğinde fark 6 Di 2 3 tane hucum yapıp bos donduk mac berabere son topta hucum ribandu verdik eger biraz tecrübeli olsak bu maçı biz alırdık dost

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,707
1,181
113
Papanikalao var slukas var ante var daha kaç oyuncu olsun bizde final görmüş tek oyuncu bile yoktu macin son çeyreğinde fark 6 Di 2 3 tane hucum yapıp bos donduk mac berabere son topta hucum ribandu verdik eger biraz tecrübeli olsak bu maçı biz alırdık dost
Biz her türlü Yunanistan dan iyiyiz Yunanistan olsa finalde 10-15 sayı farkla kaybederdi maçı buraya kadar bile getiremezdi

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,707
1,181
113
Biz iyiyiz biraz tecrübemiz olsa maci alırdık diyorum bende bu kadar
Kadromuz azcık geniş olsa alırdık son çeyreğe nefesimiz yetmedi çok yoruldular Alperenin yanına bir sonraki turnuva Ömer Kutluay eklenince alırız biz bu kupayı

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
1,365
113
Bir önceki maç da 6 tane üçlük atan takım nasıl hiç deneme yapmaz
final heyecanı başka olur bu kadroda üç kişi hariç o heyecanı yenebilen yoktu zaten 2 si avrupada finaller görmüş cedi ve larkin diğeride zaten avrupadaki finallerden bile daha zor geçen nba playoffları yaşamış alperen. genç kadro olacaktır bunlar. gelecek sampiyonluklarda bir altın madalyamız var ben eminim artık

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,707
1,181
113
final heyecanı başka olur bu kadroda üç kişi hariç o heyecanı yenebilen yoktu zaten 2 si avrupada finaller görmüş cedi ve larkin diğeride zaten avrupadaki finallerden bile daha zor geçen nba playoffları yaşamış alperen. genç kadro olacaktır bunlar. gelecek sampiyonluklarda bir altın madalyamız var ben eminim artık
Ömer Kutluay ve Ömer Ege bu şekilde gelişmeye devam ederse çok iyi bir kadromuz olacak sonraki yıllarda