http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Lazistan08 - Avrupa Şampiyonu TÜRKİYE 🇹🇷

Kupon Miktarı
26400
Kupon Oranı
2.21

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,270
318
83
Bonga kariyer maçını oynadı

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,127
5,451
113
Ercan 26 dakika 2 sayi neyse bir sonrakinde insallah daha genc alperen

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,806
5,831
113
hocam yanlıs anlamada adam 25+ sayı oynadı ne alaka maçın en kötüsü ?
Basketbol öyle bi oyun değil işte. Sen her fark açıldığında süre varken 3lük deneyip kaçırırsan ve bu maçı kaybedersen sana yazar. Alperen’den bahsediyorum

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
990
113
Amk kuponu bozumda 4.5k veriyordu normalde bozardim amk sırf duygusal davrandık canın sağolsun TÜRKİYEM

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,238
15,880
113
İsteyerek kullanmadi aleperen adamlar essek mi bizim dış atişcilari savundular bilerek alperenin üçlüğünu risk ettiler istedilerinide aldilar

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,806
5,831
113
boşver ona laf anlatma maçı kazansaydık alpereni ağzından eksik etmezdi. bizim çocuk +25 oynadı. 4 kişi hariç takımdan destek alamadık
Alperen’i geçen maçtada beğenmedim çok boş harcadı bu maçta da beğenmedim.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Basketbol öyle bi oyun değil işte. Sen her fark açıldığında süre varken 3lük deneyip kaçırırsan ve bu maçı kaybedersen sana yazar. Alperen’den bahsediyorum
hadi oradan 2005 senesinden beridir nba takip ederim. futbol izlemem sadece basketbol izlerim. spurs maçlarını kaçırmam ne anlatıon sen ya basketbol öyle değilmiş ne anlatıyrosun farkı açmak için zaten üçlük atarsın

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,127
5,451
113
Yanlış düşünce kimse alperen e yazmaz maçı sen 26 dakika oynayan ercandan hicbir katkı almazsan alperen ne yapsın

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,084
915
113
son anlardaki hücum savunma değişiklikleri gereksizdi bence zaten 2 dk kalmış adam çok toy oyuncu üçlüğe çıkamadı orada gittik

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,806
5,831
113
hadi oradan 2005 senesinden beridir nba takip ederim. futbol izlemem sadece basketbol izlerim. spurs maçlarını kaçırmam ne anlatıon sen ya basketbol öyle değilmiş ne anlatıyrosun
Tamam konu ben baskette senden üstünüm ben en iyiyime geldiyse sana iyi geceler dostum.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,119
27,330
113
Mac kaybedildi bunda hiç bir oyuncunun suçu yok Avrupa ikincisi olmus takima laf edilmez eminim onlar bizden kat kat daha üzgünler gidin ıspanya dan tarihi fark yiyen milli takımı elestirin