olum adamlar bakiyeyi sildi amk 400 tl verin yeter yazdım paspsadpaspdpğsada KOLPA SİTE BANA DİYOR 35K YATIR ÇEK 180BİNİ AYNEN KARDEŞİM SOR BAKAM 35K VARMI BENDE DİYEknka yatırayımı 170k yapdım 1000 tl yi
olum adamlar bakiyeyi sildi amk 400 tl verin yeter yazdım paspsadpaspdpğsada KOLPA SİTE BANA DİYOR 35K YATIR ÇEK 180BİNİ AYNEN KARDEŞİM SOR BAKAM 35K VARMI BENDE DİYEknka yatırayımı 170k yapdım 1000 tl yi
Bence yatir kanka. Siz dolandirilmadan rahat edemeyeceksiniz. Yatır kanka. Yatir 10 dk sonra gel dolandırıldım yaz. Sende rahatla bende rahatlayayim hepimiz rahatlayalim kanka.knka yatırayımı 170k yapdım 1000 tl yi
bakiye 88 bin oldu hahaha bu site bu parayı çektirir mi durduk yere oyunlar açık 500x atıo varsa güvenen yatırıma vereyim no yatirsim yerime 75 bini boluselimMerhaba dostlar böyle SMS geldi
LAVBETTEN 1000TL ÇEVRIMSIZ DENEME BONUSU HESABINDA LAVDAN ALTIN GÖRMÜS MÜYDÜN ISTE LINK ISTE KAZANÇ lavbet321.com 1500 yatır diyor min 10 k maks 75 k guvenmedim bu bakın ona göre yatırim yaparız bakiye şuan 23 k
Aynen bendede 88 oldu canlı desteğe yonlndryor canlı destek yok madem o kdar veriyorsun yatırım niye istyon dolandırıcı olduğu belli yüzde 15 yatirsa bin kişi zengin oldu adam117 k sonra oynatmıyor para yatırın diyor . Max tutara geldiniz diyor