Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Lavbet 1000 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,168
1,426
113
Dolandırıcı ödeme falan yapmaz paranızı yazık sakın yatırım falan yapmayın nerde gördünüz oyunların böyle ödeme yaptığını sonra ah vah etmeyin

can35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
201
104
43
ben 75k çektim arkadaşlar dün para hesaba geçti ziraat atmsine gittim paranın hepsini vermeyince ziraat şubeyi aradım 75 k hazırladılar gittim bankada hem çay içtim hemde 75 k paramı aldım geldim eve güvenli şekilde. desem inanmayın

can35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
201
104
43
arkadaşlar ben sizin için kendimi feda edicem zaten 1500 yatırıma 10000 k vereceklerini söylüyorlar 1500 büyük bir para değil normalde siteler 5-10 yatırıp kazanamıyoruz gidiyor zaten buda kayıp olsun

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,306
10,263
113
arkadaşlar ben sizin için kendimi feda edicem zaten 1500 yatırıma 10000 k vereceklerini söylüyorlar 1500 büyük bir para değil normalde siteler 5-10 yatırıp kazanamıyoruz gidiyor zaten buda kayıp olsun
Tokatci aga neyin denemesini yapiyon feda edilecek bi durum yok hırsızlara bağış yapmış olursun

can35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
201
104
43
bu konuyu açan kesin site adamı kesinnn 1500 yatırdım 10 k çekim verdim 10 dakika sonra iptal ettiler desteğe bağlandım 20 kişi sırada vardı bekledim çekimim neden iptal oldu inceler misiniz dedim tabi efendim işleminizi kontrol ediyorum dedi 10 saniye sonra siteden attı destek gitti vpn ile tekrar bağlandım çekimimi verin diye sen çekimini mi istiyorsun gibi cevap verdi evet dedim al o zaman dedi yine engelledi

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,306
10,263
113
bu konuyu açan kesin site adamı kesinnn 1500 yatırdım 10 k çekim verdim 10 dakika sonra iptal ettiler desteğe bağlandım 20 kişi sırada vardı bekledim çekimim neden iptal oldu inceler misiniz dedim tabi efendim işleminizi kontrol ediyorum dedi 10 saniye sonra siteden attı destek gitti vpn ile tekrar bağlandım çekimimi verin diye sen çekimini mi istiyorsun gibi cevap verdi evet dedim al o zaman dedi yine engelledi
Dogru olan ne biliyomusun haketmissin

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,691
1,026
113
Arkadaşlar bu siteler yeni peydah oldu min 10 bin maks 75 çekim
Yüzde 15 tutarı yatırım
Klon siteler hepsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...