- 871
- 387
- 63
DolandırıcıKurpşyere dsğıt 😂
DolandırıcıKurpşyere dsğıt 😂
Ekran resmi ?Çekim geldi
resim ?Çekim geldi
Dolandırmadan ( kimse görmeden)Biri de bana tl atsın lütfen be meblağ nın hiç önemi yok
Tokatci aga neyin denemesini yapiyon feda edilecek bi durum yok hırsızlara bağış yapmış olursunarkadaşlar ben sizin için kendimi feda edicem zaten 1500 yatırıma 10000 k vereceklerini söylüyorlar 1500 büyük bir para değil normalde siteler 5-10 yatırıp kazanamıyoruz gidiyor zaten buda kayıp olsun
Malmisin ?arkadaşlar ben sizin için kendimi feda edicem zaten 1500 yatırıma 10000 k vereceklerini söylüyorlar 1500 büyük bir para değil normalde siteler 5-10 yatırıp kazanamıyoruz gidiyor zaten buda kayıp olsun
Bu sitelerin konularını acanlarida artık art niyetli buluyorum biseyi merak.eden insan mal değilse arama yerine yazıp kontrol edebilir bunlar bedavaya reklamını yapıyor bu tokatcilarinMalmisin ?
neyi keyifle izleyecez 300 bin lik satın alım verdiği para ne bunumu keyifle izleyecez sunun elinden telefonu alın
Dogru olan ne biliyomusun haketmissinbu konuyu açan kesin site adamı kesinnn 1500 yatırdım 10 k çekim verdim 10 dakika sonra iptal ettiler desteğe bağlandım 20 kişi sırada vardı bekledim çekimim neden iptal oldu inceler misiniz dedim tabi efendim işleminizi kontrol ediyorum dedi 10 saniye sonra siteden attı destek gitti vpn ile tekrar bağlandım çekimimi verin diye sen çekimini mi istiyorsun gibi cevap verdi evet dedim al o zaman dedi yine engelledi