Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Lavbet 1000 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Krglu72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
596
215
43
120 cevirmede 5 kere 4 seker verıp frespıne alan sweet bonanza ilk defa gördüm hemde yuksek betten ) site ciyak ciyak bağırıyor yemlıyorum diye. pragmatıc oyununun tarihinde böyle bişey yoktur kasa oldu 26bin küsur. Sakın ola bulasmayın bence bu sıteye sonra forumda sıkayet konuları gormeye baslarız...

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,306
10,263
113
Kaç gündür isim değişip değişip aynı dumenle konuları açılıyor 2 gram aklı olan tokatci olduğunu anlar kendinize gelin hala guvenilirmi diye soranlar oluyor @Shellac @Daimon dolandırıcı site mağdurlar var lütfen kapatılsın konu

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,347
5,102
113
96 bin oldu ama daha da oynatmıyor, canlıya baglan diyor 😭😭😭💥🤣

Kukumakusu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
108
43
arkadaşlar ben sizin için kendimi feda edicem zaten 1500 yatırıma 10000 k vereceklerini söylüyorlar 1500 büyük bir para değil normalde siteler 5-10 yatırıp kazanamıyoruz gidiyor zaten buda kayıp olsun
Yapma aga bi ihtiyaci olanaa ver yadaa camdan at bulan dua eder xD sevabin olur bunlara atarsin aha bi enayo daha dusu derlerr xD

Kukumakusu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
108
43
arkadaşlar ben sizin için kendimi feda edicem zaten 1500 yatırıma 10000 k vereceklerini söylüyorlar 1500 büyük bir para değil normalde siteler 5-10 yatırıp kazanamıyoruz gidiyor zaten buda kayıp olsun
Yapma aga bi ihtiyaci olanaa ver yadaa camdan at bulan dua eder xD sevabin olur bunlara atarsin aha bi enayo daha dusu derlerr xD

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,886
8,413
113
bu konuyu açan kesin site adamı kesinnn 1500 yatırdım 10 k çekim verdim 10 dakika sonra iptal ettiler desteğe bağlandım 20 kişi sırada vardı bekledim çekimim neden iptal oldu inceler misiniz dedim tabi efendim işleminizi kontrol ediyorum dedi 10 saniye sonra siteden attı destek gitti vpn ile tekrar bağlandım çekimimi verin diye sen çekimini mi istiyorsun gibi cevap verdi evet dedim al o zaman dedi yine engelledi
Aga kusura bakmada yatırma diyorlar her hıyarım var diyene tuzlukla gidilir mi affet güldüm geçmiş olsun

can35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
201
104
43
bu sitede olan herkes maaştan kalan dahil tüm parasını kumara basıp her gün buraya girdiği için burada ihtiyaç sahibi aramam

can35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
201
104
43
bu site bize neyi gösterdi isteyen her site pragmatik oyununda kazanç oranını açabilirmiş çoğu site yüzde 5 açık galiba bunun kadar vermiyor

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
762
113
bu site bize neyi gösterdi isteyen her site pragmatik oyununda kazanç oranını açabilirmiş çoğu site yüzde 5 açık galiba bunun kadar vermiyor
Ya dostum hakaret algılama saf misiniz yoksa kendinizi şurada kazandiginiz parayi çekmeye mi ikna ediyorsunuz hiç mi pragmatic oynamadin gir şu siteye tek tek hızlı yavaş farkla bakalım şekerler ekrana hemen düşüyor mu.

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
762
113
Bu bir kaç gündür konunun başlığından ben sitenin dolandırıcı olduğunu anlıyorum. adam 1000 lirayı 1000 lira yapmış para kazandım diyor

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
762
113
Sizin için girdim inceledim.
Kullanıcı adı: lavlav
Şifre: lavlav
Canlı destek doğrulama der TC doğum tarihi filan sorarsa lavlav yazın geçin.
Not: herkes ihtiyacı kadar çeksin.
🙃😂

can35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
201
104
43
Bu bir kaç gündür konunun başlığından ben sitenin dolandırıcı olduğunu anlıyorum. adam 1000 lirayı 1000 lira yapmış para kazandım diyor
ya oğlum her 1000 tl yatır diyen dolandırıcı değil kaç site gördüm 3 k yap 1000 yatır 4000 çek diye çoğundan çektim hiç patlamadım biliyoruz neyin ne olduğunu

ea2001

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
132
98
28
Merhaba dostlar böyle SMS geldi
LAVBETTEN 1000TL ÇEVRIMSIZ DENEME BONUSU HESABINDA LAVDAN ALTIN GÖRMÜS MÜYDÜN ISTE LINK ISTE KAZANÇ lavbet321.com 1500 yatır diyor min 10 k maks 75 k guvenmedim bu bakın ona göre yatırim yaparız bakiye şuan 23 k
Yok abi sizden bir halt olmaz.

Kukumakusu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
108
43
Eeee zaten oyle dostum pragmatic istedigi kadar rtp acar onun elinde siteler sadece oyunlari kiraliyor komisyon alior asil kazanan pragmatic kumar istee kasaaa kazanirr yoksa kumar oynatamaz arda sanss kime denk gelirse o kazanir . Amaa finaldee kasaa kazanir

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
762
113
ya oğlum her 1000 tl yatır diyen dolandırıcı değil kaç site gördüm 3 k yap 1000 yatır 4000 çek diye çoğundan çektim hiç patlamadım biliyoruz neyin ne olduğunu
Başkan senden ricam bir daha bana oğlum deme. Yatir cek o zaman ne boş yapıyorsun yatır çek şuraya ss at. yatırıp cekmemissin dolandırıcı değil muhabbeti yapiyorsun.

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,306
10,263
113
Bırak anlatamazsın herseyi çok bilenlerin gonderilerine bak şikayet konusu dolu

Kukumakusu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
108
43
Vallaa su siteye paraa attiysan pek bisey bildiginde soylenemez kusura bakma mrk senin gibilerde oldugu surecee bu siteler acilir bilmeyendee dolandirilir .

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,369
762
113
Vallaa su siteye paraa attiysan pek bisey bildiginde soylenemez kusura bakma mrk senin gibilerde oldugu surecee bu siteler acilir bilmeyendee dolandirilir .
Yaw bir kaç post geride adam yatırdim dolandırıldım yazmış bu gelmiş her yatırım isteyen dolandırıcı değil yazıyor yatırıma teşvik edici cümleler kullanıyor şimdi biz burada iyi niyeti nasıl arayacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...