Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kuryeler Ne Kadar Kazanıyor

mberk1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,054
354
83
Bi trendyol kuryesi ol sağlam çalış rahat 100k üstü kazanıyorsun. Motor sana ait tabi bide kolay kolay alım yapmıyor şuanlık trendyol 150k kazanan arkadaşom var ayda.
Kendim için sormuyorum da yapmayı düşünen bir kardeşim var. Aldığı riske ve verdiği emeğe değer mi merak edip sordum. Sağol dostum fena para değil

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,206
113
Kendim için sormuyorum da yapmayı düşünen bir kardeşim var. Aldığı riske ve verdiği emeğe değer mi merak edip sordum. Sağol dostum fena para değil
Ya şöyle söyliyim verdiği emeğe değer tabi ilk zamanlar bu kadar kazamamazda öğrenene kadar gene iyi kazanır tabi trendyola girmek eskiden basitti şimdi biraz zor ama benim çevremde bende yaptım bu işi 1.5 sene oldu bırakalı benim 2-3 arkadaşom yapıyor teki altına araba çekti çalışarak motor aldı şimdi toki çuıktı onu ödüyor

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Ya şöyle söyliyim verdiği emeğe değer tabi ilk zamanlar bu kadar kazamamazda öğrenene kadar gene iyi kazanır tabi trendyola girmek eskiden basitti şimdi biraz zor ama benim çevremde bende yaptım bu işi 1.5 sene oldu bırakalı benim 2-3 arkadaşom yapıyor teki altına araba çekti çalışarak motor aldı şimdi toki çuıktı onu ödüyor
Amazon der geçerim joe

jackal1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
123
43
Valla hiç girmeyin o ise 5 senedir hayatım öpüldü

umut588

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
325
146
43
Çok çalışırsa 100k ya zorlarsa trafik magandalarının yüzünden can veriyorlar onuda hesap et. Yükseklik korkunu aş yüksek binaların camını silme işine gir daha az riskli bence

Acars

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
156
49
28
Eşim yemek sepetinde Ankara cankaya yıldız bölgesinde 10 -12 saat arası çalışıyor isteğine göre otomatik sipariş al seçeneğini açarsa 50 pakete kadar gördüğü oluyor bazen tabi bazı paketleri 2-3lü aynı anda veriyorlar o şekilde oluyor. Ekstra bahşiş güzel çıkıyor haftalık 18-20 civari net kalıyor eline benzin bagkur yemek sigara vs. Çıktıktan sonra

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
Eşim yemek sepetinde Ankara cankaya yıldız bölgesinde 10 -12 saat arası çalışıyor isteğine göre otomatik sipariş al seçeneğini açarsa 50 pakete kadar gördüğü oluyor bazen tabi bazı paketleri 2-3lü aynı anda veriyorlar o şekilde oluyor. Ekstra bahşiş güzel çıkıyor haftalık 18-20 civari net kalıyor eline benzin bagkur yemek sigara vs. Çıktıktan sonra
Mükemmel dost ancak bu dediğin Ankarada geçerli İstanbulda yemek sepetinin bölgeleri çok büyük 15 20km

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,677
6,582
113
Mesleğin yoksa okul okumadı isen torpilin yoksa.

Markette fabrikada orda burda asgeri ücrete çalışmaktan iyidir her halukarda asgeriden fazla kazanırsın (yemeksepetinde çalışıyorum)

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Dost arabaya km yaptırmak çok mantıksız zaten uzun vadede arabanın değerinden gidiyor kazancın
Dostum olaya öyle bakma senin oraya sokucagin araba 400 k o arabanın sana getirisi minimum 90 k Amazon bünyesine girersen benzinide karşılıyor yani sen 5 ayda aracın parasiini cikariyorsun ondan sonra 6 aydaha çalışsan 600 k koyarsın yani araç + araban kalır sen 400 k lik aracı bukadar dusunuyon adamlar amazona girmek için 1.m lik araç sokuyor yani o düşündüğün gibi değil

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,677
6,582
113
🤒🤒🤒🤒
20250407_194807.jpg