- 1,527
- 631
- 113
Benim ayda 16 günüm boş boş zamanlarda yapmayı düşünüyorum İstanbul’da yapılır miEk iş olarak yapılır mı sence esnaf kuryelik
Benim ayda 16 günüm boş boş zamanlarda yapmayı düşünüyorum İstanbul’da yapılır miEk iş olarak yapılır mı sence esnaf kuryelik
Anca bağkur parasını çıkarırsınEk iş olarak yapılır mı sence esnaf kuryelik
Evet geçer.Yorumlarda Buluşalım Dostlar Bu Mesleği Yapan Arkadaşlar Ne Kadar Kazanıyor Net Olacak Şekilde Gerçekten Ortada Dönen Söylentiler Gibi 100kyı Geçiyormu?
Sigortam var normal de ek iş tarzında sormuştumAnca bağkur parasını çıkarırsın
Ben öyle bir tane Honda dio var ihtiyaçları vs çıkartmak için çalışıyorum sadece günde 3-4 saat çalışmayla 760-1350 lira arası geliyor ortalamaYorumlarda Buluşalım Dostlar Bu Mesleği Yapan Arkadaşlar Ne Kadar Kazanıyor Net Olacak Şekilde Gerçekten Ortada Dönen Söylentiler Gibi 100kyı Geçiyormu?
Farketmez dost şahıs şirketi açınca bağkur ödemen gerekSigortam var normal de ek iş tarzında sormuştum
SGK lı işde calisiyormusunBen öyle bir tane Honda dio var ihtiyaçları vs çıkartmak için çalışıyorum sadece günde 3-4 saat çalışmayla 760-1350 lira arası geliyor ortalama
Tavsiye etmem dostum yine de senin bileceğin işBenim ayda 16 günüm boş boş zamanlarda yapmayı düşünüyorum İstanbul’da yapılır mi
Evet günlük SGK daSGK lı işde calisiyormusun
Benim bir arkadaşım vardı. Bundan 1 sene önce falan bana söylediği hergün 12-16 saat arası çalışırsam 100Bin bulurum dedi. Bu zor ihtimal tabi onun söylediğine göre izinler falan ortalama çalışsan 60-70Bin kazanılır diye düşünüyorum. Bu çalıştığın firmaya göre değişir heralde araştırmak lazım. Arkadaşım nerede çalışıyordu hatırlamıyorum ayrıca tam bir 2 teker düşmanıyım.Yorumlarda Buluşalım Dostlar Bu Mesleği Yapan Arkadaşlar Ne Kadar Kazanıyor Net Olacak Şekilde Gerçekten Ortada Dönen Söylentiler Gibi 100kyı Geçiyormu?
Anladım başkan.ben normal maaşlı SGK lı olarak çalışıyorum, yani ozaman ben parttime esnaf kuryelik yapamam.Evet günlük SGK da
1 ay yetiyor mu o para peki rahat bir şekildeBen sırbistan Belgrad da yapıyorum . Araba ile paket dağıtıyorum. Masraflar çıkınca 1750 2250 Euro civarı kalıyor .
Geçen ay 2100 yaptım . Araç kendimin 2 kişi kişi başı 250 ev kiram var . Yakıt 400 civarı gidiyor . Yüzde 10 da ajans kesiyor . Kalanı yetiyor rahatça1 ay yetiyor mu o para peki rahat bir şekilde
Knk tekele falan çalışıyorsan bırak istanbul dışı zaten paket yok nerde olduğunda önemli ben FatihteyimAq 35k ya 6 gün 10 saat çalışıyorum işi bırakacam sanırım bu rakamlar doğruysa