Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kuryeler Ne Kadar Kazanıyor

Darq6784

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,645
2,226
113
Kardeşim yemeksepetinde çalışıyor
Günlük 25-30 paket arası çıkıyor ortalamayı 25 alırsak paket başı 50-75 arası değişiyor onu da 60 alalım 1500₺ yaptı
Günlük ve saatlik bonusların var haftalık bonusların var 7 gün çalışırsa 15-16bine falan denk geliyor %20 kdv eklenmemiş tutar bu kdv ekleyip yatırıyorlar o da 18bin civarı falan oluyor . Tabi bunun günlük 350₺ benzin masrafı 200₺ yemek masrafı düşünce 14-15bine denk geliyor.

Her gün açık slot bulunmaması, her gün 25+ paket atılamaması motor bozuldu tamir parası muhasebe parası vs derken
Aylık 35-40bin ₺ kazanç sağlıyor diyebilirim

Bu yemeksepeti için geçerli

Vigoda da çalıştı ve orası gerçekten daha iyiydi saatlik 80₺ ücret ve paket başı 30₺ ek ücret alıyordu ve yemeksepetindeki gibi max 3 paket sınırı olmadığı için ne kadar biriktiyse alıp gidebiliyordu.
Konum sivas belirtmeyi unutmuşum

Mrxfloud

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,721
2,324
113
Anladım başkan.ben normal maaşlı SGK lı olarak çalışıyorum, yani ozaman ben parttime esnaf kuryelik yapamam.
Yapabilirsin ama çalıştığın yer bagkurlu olduğunu gorunce sıkıntı yaratabilir ben hem bağkur hem SGK yattiginda sorun olmuyodu sadece şok market ya bagkuru iptal et yada işten çık demişti calistigin yer sorun etmesse yapabiliyosun

Omer0655

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
310
53
28
Yapabilirsin ama çalıştığın yer bagkurlu olduğunu gorunce sıkıntı yaratabilir ben hem bağkur hem SGK yattiginda sorun olmuyodu sadece şok market ya bagkuru iptal et yada işten çık demişti calistigin yer sorun etmesse yapabiliyosun
Anladım başkan çok teşekkürler

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,403
445
83
Kendi aracım var ( clio ) marti yapıyordum bu sabah hesap askıya alınmış, kendi aracımla çalışabilecegim Bi iş varmi bildiginiz

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,974
11,320
113
Yorumlarda Buluşalım Dostlar Bu Mesleği Yapan Arkadaşlar Ne Kadar Kazanıyor Net Olacak Şekilde Gerçekten Ortada Dönen Söylentiler Gibi 100kyı Geçiyormu?
Hepsi hikaye max 30 kazanırsın 12 saat çalışarak ama trendyolda 60 70 kazanırsın ötekiler çöp

hastech

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
583
352
63
Yorumlarda Buluşalım Dostlar Bu Mesleği Yapan Arkadaşlar Ne Kadar Kazanıyor Net Olacak Şekilde Gerçekten Ortada Dönen Söylentiler Gibi 100kyı Geçiyormu?
Sa ben yemek sepetinde kuryeyim İstanbul dışı calisiyorsan 60k netin oluyor ayda

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,181
8,170
113
Kuryeler kazansın ya 200k kazansinlar hakkıdır soğuk havada ben kapıyı açıp siparişi teslim alırken üşüyorum adamlar hak ediyor

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,027
4,423
113
100k ne aminyum hiç eve gidip yatmıcan mı o kadar da değildir

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,926
8,759
113
36 yaşındayım nerden hemen hemen 15 sene yaptım hiç bir saglik sorunum yok bir tane kırık kemiğim yok şuanda calismiyorum elinde bir mesleğin yoksa insanlarla en az düzeyde muhatap olmak istiyorsan yapılabilecek güzel bir iş ama herşeyden önce motoru sevmen lazım yağmuru soğuğu sevmen lazım yoksa eziyet olur
En güzel cevap bu olmuş bence. Her işin kendine göre zorluğu var. Özellikle motor kullanmayı sevmen lazım dediği gibi işkence ye döner yoksa

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
100k çok zor 50-60k arası olur kazanç

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,053
1,715
113
ben 2 sene kuryelik yaptım kesinlikle yapılacak bi meslek değil hele kumar oynuyorsanız hiç bulaşmayın en son dayının biriyle tartıştık bana dedi ki sen zaten yollarda geberirsin yakında ben birşey demiyom dedi ondan sonra bıraktım kuryeliği dediği doğru trafikte sonumuz en fazla ölüm paradan da hiçbirşey kalmıyor kumar sağolsun

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
ben 2 sene kuryelik yaptım kesinlikle yapılacak bi meslek değil hele kumar oynuyorsanız hiç bulaşmayın en son dayının biriyle tartıştık bana dedi ki sen zaten yollarda geberirsin yakında ben birşey demiyom dedi ondan sonra bıraktım kuryeliği dediği doğru trafikte sonumuz en fazla ölüm paradan da hiçbirşey kalmıyor kumar sağolsun
Bırakmak o kadarda zor değil dost

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
698
113
bızım arkadas 60 70 pakatte 50k 60 alıyorum dıyor hem calısmana hemde casıstıgın yere baglı