Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kuryeler Ne Kadar Kazanıyor

Mrxfloud

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,721
2,324
113
Yorumlarda Buluşalım Dostlar Bu Mesleği Yapan Arkadaşlar Ne Kadar Kazanıyor Net Olacak Şekilde Gerçekten Ortada Dönen Söylentiler Gibi 100kyı Geçiyormu?
Ben öyle bir tane Honda dio var ihtiyaçları vs çıkartmak için çalışıyorum sadece günde 3-4 saat çalışmayla 760-1350 lira arası geliyor ortalama

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Zor iş heleki istanbulda , o 70 ,80 100 binler için günde 13 14 saat çalışman lazım , istanbulda kuryeydim , yemeksepeti , vigo , trendyol hepsini yaptım

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
149
43
Yorumlarda Buluşalım Dostlar Bu Mesleği Yapan Arkadaşlar Ne Kadar Kazanıyor Net Olacak Şekilde Gerçekten Ortada Dönen Söylentiler Gibi 100kyı Geçiyormu?
Benim bir arkadaşım vardı. Bundan 1 sene önce falan bana söylediği hergün 12-16 saat arası çalışırsam 100Bin bulurum dedi. Bu zor ihtimal tabi onun söylediğine göre izinler falan ortalama çalışsan 60-70Bin kazanılır diye düşünüyorum. Bu çalıştığın firmaya göre değişir heralde araştırmak lazım. Arkadaşım nerede çalışıyordu hatırlamıyorum ayrıca tam bir 2 teker düşmanıyım.

sivas3158

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,122
356
83
Çalışma saatine göre değişiyor kazanç aylık ortalama 50 60 arasi

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
Ben sırbistan Belgrad da yapıyorum . Araba ile paket dağıtıyorum. Masraflar çıkınca 1750 2250 Euro civarı kalıyor .

fatihfth

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
72
21
8
36 yaşındayım nerden hemen hemen 15 sene yaptım hiç bir saglik sorunum yok bir tane kırık kemiğim yok şuanda calismiyorum elinde bir mesleğin yoksa insanlarla en az düzeyde muhatap olmak istiyorsan yapılabilecek güzel bir iş ama herşeyden önce motoru sevmen lazım yağmuru soğuğu sevmen lazım yoksa eziyet olur

Darq6784

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,645
2,226
113
Kardeşim yemeksepetinde çalışıyor
Günlük 25-30 paket arası çıkıyor ortalamayı 25 alırsak paket başı 50-75 arası değişiyor onu da 60 alalım 1500₺ yaptı
Günlük ve saatlik bonusların var haftalık bonusların var 7 gün çalışırsa 15-16bine falan denk geliyor %20 kdv eklenmemiş tutar bu kdv ekleyip yatırıyorlar o da 18bin civarı falan oluyor . Tabi bunun günlük 350₺ benzin masrafı 200₺ yemek masrafı düşünce 14-15bine denk geliyor.

Her gün açık slot bulunmaması, her gün 25+ paket atılamaması motor bozuldu tamir parası muhasebe parası vs derken
Aylık 35-40bin ₺ kazanç sağlıyor diyebilirim

Bu yemeksepeti için geçerli

Vigoda da çalıştı ve orası gerçekten daha iyiydi saatlik 80₺ ücret ve paket başı 30₺ ek ücret alıyordu ve yemeksepetindeki gibi max 3 paket sınırı olmadığı için ne kadar biriktiyse alıp gidebiliyordu.