- 846
- 949
- 93
Yorumlarda Buluşalım Dostlar Bu Mesleği Yapan Arkadaşlar Ne Kadar Kazanıyor Net Olacak Şekilde Gerçekten Ortada Dönen Söylentiler Gibi 100kyı Geçiyormu?
Eğer çalışmak istiyorsa İstanbul'da ortalama 60kYorumlarda Buluşalım Dostlar Bu Mesleği Yapan Arkadaşlar Ne Kadar Kazanıyor Net Olacak Şekilde Gerçekten Ortada Dönen Söylentiler Gibi 100kyı Geçiyormu?
Az çalışırsa ölüsü olmuyor mu o? Çok çalışırsa daha fazla olmalıÇok fazla çalışırsan ölüsü 60 k
o bile iyi dostÇok fazla çalışırsan ölüsü 60 k
Bende onu çözmeye çalışıyodum 🤣Az çalışırsa ölüsü olmuyor mu o? Çok çalışırsa daha fazla olmalı
100k için çok fazla çalışırsaBende onu çözmeye çalışıyodum 🤣
Çok zor 10 saat 6 gün çalışman lazim onun için fire vermedenEn kötü 80k kazanırsın şu devirde
Çoğu adrese de ezbere gitme durumun olmaliÇok zor 10 saat 6 gün çalışman lazim onun için fire vermeden
Çok fazla çalışırsa zaten o işin sonu ölümÇok fazla çalışırsan ölüsü 60 k
Çok çalışırsan 1 senede motordan soğursunÇok fazla çalışırsa zaten o işin sonu ölüm
Dost getir vs öyle işte adamlara sordum 1 haftada asgari ücret alıyoruz dedilerÇoğu adrese de ezbere gitme durumun olmali
Aq 35k ya 6 gün 10 saat çalışıyorum işi bırakacam sanırım bu rakamlar doğruysaÇok zor 10 saat 6 gün çalışman lazim onun için fire vermeden
Benim bir arkadaşım vardı 8:00 başlıyordu akşam saat 21:00 öyle demişti çok paket atıyordu o ama günlük100k için çok fazla çalışırsa
Ölüsü 60k demiş adam , koyun araya
Bide 60k ortalama çalışma ölüsü 40
Dost sana önerim bi petrol istasyonuna gir 3 vardiya çalış 7-3 3-11 11-7 30 dan aşağıya almassınAq 35k ya 6 gün 10 saat çalışıyorum işi bırakacam sanırım bu rakamlar doğruysa
Ek iş olarak yapılır mı sence esnaf kuryelikBeyler şahıs şirketi açıp trendyol getir gibi yerlerde çalışırsaniz pişman olursunuz ben 10 yılı aşkındır kuryelik yapıyorum vergi bağkur muhasebeci bilmem ne bu işlere bulaşmayın kuryelik yapacaksanız bulun temiz bir esnaf yaninda çalışın ben 10 saat çalışıyorum saatlik ücretim 175+5 TL km sakin esnaf kuryelik işine girmeyin aldiginiz para vergiye bagkura gider bedava calisirsiniz