Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kuryeler Ne Kadar Kazanıyor

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
Yorumlarda Buluşalım Dostlar Bu Mesleği Yapan Arkadaşlar Ne Kadar Kazanıyor Net Olacak Şekilde Gerçekten Ortada Dönen Söylentiler Gibi 100kyı Geçiyormu?

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,987
4,070
113
Çok fazla çalışırsan ölüsü 60 k

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,726
704
113
Yorumlarda Buluşalım Dostlar Bu Mesleği Yapan Arkadaşlar Ne Kadar Kazanıyor Net Olacak Şekilde Gerçekten Ortada Dönen Söylentiler Gibi 100kyı Geçiyormu?
Eğer çalışmak istiyorsa İstanbul'da ortalama 60k
En kötü 40
100k ya kadar azmine bağlı

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,569
1,567
113
En kötü 80k kazanırsın şu devirde

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,726
704
113
Hacı sende öyle bı yazmişsin ki benim anlatmak isterken kullandığım cümleler seninkinden daha karmaşık oldu

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
366
63
Sürekli rüzgar yiyorsun koryucu kıyafet kask vs engelliyor ama bi yere kadar ayda 80k kazanırsın ama önründen 1 yıl verirsin ki o kadar kazanmak içinde hızlı hızlı paket atman lazm kaza olma olasılıgı var ayrıca motorda tampon sensin sert bi kaza yapsan parçalarını asfalttan toplarlar çok çok zor durumda değilsen hiç girme dostum o işe

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,987
4,070
113
100k için çok fazla çalışırsa
Ölüsü 60k demiş adam , koyun araya
Bide 60k ortalama çalışma ölüsü 40
Benim bir arkadaşım vardı 8:00 başlıyordu akşam saat 21:00 öyle demişti çok paket atıyordu o ama günlük

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,477
1,608
113
Beyler şahıs şirketi açıp trendyol getir gibi yerlerde çalışırsaniz pişman olursunuz ben 10 yılı aşkındır kuryelik yapıyorum vergi bağkur muhasebeci bilmem ne bu işlere bulaşmayın kuryelik yapacaksanız bulun temiz bir esnaf yaninda çalışın ben 10 saat çalışıyorum saatlik ücretim 175+5 TL km sakin esnaf kuryelik işine girmeyin aldiginiz para vergiye bagkura gider bedava calisirsiniz

aslanlarkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
631
113
Beyler şahıs şirketi açıp trendyol getir gibi yerlerde çalışırsaniz pişman olursunuz ben 10 yılı aşkındır kuryelik yapıyorum vergi bağkur muhasebeci bilmem ne bu işlere bulaşmayın kuryelik yapacaksanız bulun temiz bir esnaf yaninda çalışın ben 10 saat çalışıyorum saatlik ücretim 175+5 TL km sakin esnaf kuryelik işine girmeyin aldiginiz para vergiye bagkura gider bedava calisirsiniz
Ek iş olarak yapılır mı sence esnaf kuryelik