Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kurtaran | Rolling 🐎KEYFEKEDER🐎

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,458
8,892
113
Kral nasıl olabilir adamlar 2 saat takip etti adam hedef 5k dedi 2.5k geldi 1 saat sonra kasa 500 olarak geri döndü ayıptır
Erho bunlara takılma canını yerim senin gerekeni yapar kurtaran merak etme yigidom

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Aman neyse ney diyxek bsey yok bendeki bu nasip zaten 1 senedir nereye gitsek ise alan yok roll takip ederiz bisey olur yumurta alirim bozuk cikar dogudgum gun sel olmus siz dusunun

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,458
8,892
113
Arkadaşım dostum burda adam rol konusu yapıyor adamlar 2 saat takip ediyor adamin kuponlar geliyor konuda takip edenlere odul vermiyor neden milletin saatlerini gasp ediyor
Vardır bı sıkıntı öğreniriz la sakin ol ana 🫠🫠

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,746
22,154
113
Gereken yerde dağıtımı yapıyoruz dost canını sıkma sen bal keyfine
Dagitim yapıyorsun biliyorum farkındayım ona birsey diyemem haddim değil sen burda rol konusu acmissin millet gelip 2 saat senin rolünü takip ediyor sen onlari görmemezlikten gelirsen ayip olur benim sana tek demek istediğim bu baska birsey yok yani

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,688
7,886
113
Gereken yerde dağıtımı yapıyoruz dost canını sıkma sen bak keyfine
Kurtaran gereken yerde dağıtım yapabilirsin çok güzel. Ama 2500 kasan varken takip eden 2 kişiye 250 şer atıp 2k la devam etsen daha şık olurmuş. Ben öğlen hedef 1k olmasına rağmen 902 olmuştu 100 bi maça attım gelsede gelmesede 2 kişiye 250 dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...